Powered by Smartsupp
Hledám střechu Hledám firmu Hledám radu Vizualizace střechy

Novinky, Krátké zprávy

Tondach - Vyhrajte v soutěži pálené tašky

19. 8. 2015

11. ročník TONDACH PÁLENÁ STŘECHA 2015

Zdařilé realizace mají být odměněny!

Přihlaste se do 11. ročníku soutěže „TONDACH PÁLENÁ STŘECHA 2015„ a vyhrajte za Vámi realizovanou střechu 7 palet krytiny TONDACH ČR v každé kategorii.
Vítězné objekty budou ohodnoceny poukazem na materiál a prezentovány v odborných médiích. Hodnotit se bude funkčnost, vzhled a propracování detailů.

11. ročník soutěže Pálená střecha TONDACH 2015

Jak se přihlásit

Může se přihlásit každý pokrývač či pokrývačská firma, kteří pracují s krytinou TONDACH na území České republiky. Přihlášená realizace musí být pokryta materiálem společnosti TONDACH a musí být realizována v době od 1. 12. 2014 do 30. 11. 2015 nezávisle na tom, zda fasáda nebo okolí domu jsou dokončeny (pokrývačské práce musí být ukončeny). Realizaci může přihlásit pouze firma, která ji skutečně provedla (ne dodavatel, který akci jen zastřešoval). Účast je bezplatná.

Hlásit se je možno do 15.12.2015

Tabulka výher v soutěži Pálená střecha TONDACH 2015

Kategorie

1. Rodinné domy a obytné stavby

Přihlásit lze všechny objekty, které byly postaveny soukromě, slouží k obytným účelům. Jedná se tedy o jednogenerační i vícegenerační rodinné domy a řadové domy. Není rozhodující, zda se jedná o rekonstrukci nebo novostavbu.

2. Veřejně prospěšné stavby

Přihlásit lze všechny stavby, které jsou veřejně užívány jako například školy, školky, hasičské zbrojnice, nemocnice, obecní úřady, hospodářské budovy, restaurace, hotely, atd. Není rozhodující, zda se jedná o rekonstrukci nebo novostavbu.

3. Historické stavby

Každá realizace bude posuzována porotou, která se skládá z odborníků na střechy a novinářů z odborných titulů, podle těchto kritérií:

• Odbornost pokládky dle platných předpisů a technologických podmínek společnosti TONDACH Česká republiky s.r.o., včetně použití doplňků TONDACH
• Propracování detailů
• Vzhled ve smyslu celkového dojmu z řešení střechy v souvislosti se zasazením do krajiny.

Pálené tašky Tondach z našeho Katalogu střešních krytiny naleznete ZDE

 



Rubriky článků