Powered by Smartsupp
Hledám střechu Hledám firmu Hledám radu Vizualizace střechy

Novinky, Krátké zprávy

Bramac - Produkty zařazené do programu Nová zelená úsporám

18. 7. 2015

Bramac střešní systémy s.r.o. ve své nabídce nabízí také produkty, které byly zařazeny do programu NOVÁ ZELENÁ ÚSPORÁM.

Logo Nová zelená úsporám 2015

Jedná se o solární kolektor fototermický BSK PRO a o nadkrokevní tepelnou izolaci BramacTherm PRO, TOP, KOMPACT a BASIC. 

BRAMAC THERM (SVT 409)

Bramac Therm - nadkrokevní izolace, zdroj BramacTepelně izolační prvek BramacTherm Pro zvyšuje tepelný odpor mezikrokevní izolace střechy. Lze jej využít jak u novostaveb, tak při rekonstrukcích starších střech.

Tento prvek zvýší tepelný odpor navržené mezikrokevní tepelné izolace bez použití vyšších krokví nebo dodatečné podkrokevní vrstvy na úkor interiéru, nutné je ovšem použití kvalitní parotěsné fólie. Nevytváří se tepelné mosty, zajištěna je naopak větrotěsnost. Při vzdálenosti krokví do 1 m je po sesazení desek na pero a drážku celá vrstva pochozí a nahrazuje též bednění.

Materiál

Tvrzená PIR pěna na horní ploše opatřená nakašírovanou fólií pro pojistnou hydroizolaci z polypropylenu se svislým i vodorovnými přesahy a se zesílenou armovací tkaninou na obou stranách desky.

Více informací o nadkrokevní izolaci Bramac Therm najdete ZDE

Solární kolektory do krytiny BSK PRO

Solární kolektor BSK PRO, zdroj BramacLákavá nabídka pro všechny příznivce ekologických zdrojů energie: technicky dokonalé řešení potvrzené 15letou zárukou, navíc nezávislé na stáří střechy a typu krytiny.

Sluneční kolektory lze nainstalovat jednoduše a rychle, dokonce bez řezání tašek a dodatečného plechování. Už při velikosti 1,5 m2 na osobu vám dokážou ušetřit až 70 % roční potřeby teplé vody. Při vývoji byl kladen důraz i na perfektní vzhled, takže kolektor působí ve střeše zcela přirozeně.V nabídce jsou solární kolektory BSK PRO o ploše 4, 6, 8 nebo 10 metrů čtverečních.

Více informací o solárních kolektorech najdete ZDE

Výrobky BRAMAC z našeho Katalogu střešních krytin naleznete pod těmito odkazy:

Betonová taška Bramac

Pálená taška Bramac

Okapový systém Bramac

Prvky odvětrání Bramac



Rubriky článků