Powered by Smartsupp
Hledám střechu Hledám firmu Hledám radu Vizualizace střechy

Novinky, Krátké zprávy

KM Beta: Spočítejte si náklady a stavějte výhodně s KM Betou!

28. 5. 2015

Výběr stavebních materiálů pro plánovaný dům může být snadnější, než se zdá. Využijte e-shop KM Beta.

Realizace s KM Betou systémem Profiblok a profimix, fotozdroj KM BetaRealizace s KM Betou systémem Profiblok a profimix, fotozdroj KM Beta

Obr. 1 a 2: Realizace s KM Betou systémem Profiblok a profimix, fotozdroj KM Beta

KM Beta, taška, cihlová barvaKM Beta nabízí široký sortiment výrobků. Patří mezi ně spolehlivý střešní systém, zdicí systém SENDWIX nebo tradiční cihelný systém PROFIBLOK, který doplňují keramické KM Beta, stavební systémy Profimix a Profiblokstropy, a široký sortiment maltových a omítkových směsí PROFIMIX.

Chcete-li spočítat náklady na střešní prvky nebo hrubou stavbu využijte bezplatný kalkulátor, který je k dispozici na stránkách www.kmbeta.cz. Kalkulátor podrobně spočítá, kolik materiálu bude třeba na realizaci a kolik peněz to bude stát. Výsledná kalkulace je k dispozici ve formátu PDF nebo ve formě tabulky MS Excel, kde lze parametry upravovat a celou kalkulaci tak změnit dle potřeby. Výslednou kalkulaci lze jednoduše použít jako nákupní seznam na e-shopu KM Beta (www.shop.kmbeta.cz), kde nakoupíte až s 40% slevou.

Pokud si nevíte rady, na stránkách společnosti KM Beta se můžete taky poradit s odborníkem, který je připraven zodpovědět Vaše dotazy. Vše můžete najít v rubrice – Zeptejte se odborníka.

KM Beta - kalkulátor

Více na www.kmbeta.cz nebo bezplatné infolince 800 150 200

 

 



Rubriky článků