Powered by Smartsupp
Hledám střechu Hledám firmu Hledám radu Vizualizace střechy

Novinky, Krátké zprávy

Bramac - Kvalitní střecha s boží slevou

6. 5. 2015

Kvalitní střecha s boží slevou

Plánujete rekonstrukci nebo stavbu nové střechy? Chtějte jen to nejlepší a ve dnech 7.4.- 20.5.2015  využijte nabídky BOŽÍ SLEVY na kvalitní střechu BRAMAC. S takovou střechou si budete užívat nebeský klid po celý život. Pro více informací a konkrétní výši slevy se obraťte na našeho obchodního zástupce.

BRAMAC ZÍSKAL CENU CZECH SUPERBRANDS BUSSINES AWARD 2015

BRAMAC, přední výrobce a dodavatel střešní krytiny a střešních doplňků, získal prestižní ocenění své obchodní značky BRAMAC: SUPERBRANDS 2015.

Superbrands je nejuznávanější nezávislou globální autoritou v oblasti hodnocení obchodních značek.Výsledné ohodnocení obchodní značky vychází z nezávislého spotřebitelského průzkumu a konečné slovo má odborná komise profesionálů z oblasti byznysu, komunikace, marketingu, médií a marketingového výzkumu -  Brand Council.

Pečeť Superbrands získají značky s vynikající pověstí  na lokálním trhu - zákazníci si s nimi spojují významné hodnoty a mívají k nim i osobní vztah. Hodnocenými kritérii jsou: veřejné povědomí o značce, obliba, budování brandu, inovace a prestiž. 

Výrobky BRAMAC z našeho Katalogu střešních krytin naleznete pod těmito odkazy:

Betonová taška Bramac

Pálená taška Bramac

Okapový systém Bramac

Prvky odvětrání Bramac

 



Rubriky článků