Powered by Smartsupp
Hledám střechu Hledám firmu Hledám radu Vizualizace střechy

Novinky, Krátké zprávy

KM Beta - Správná cesta při výběru střešní krytiny

27. 4. 2015

Jakou správnou cestou vykročit při výběru střešní krytiny? KM Beta přesvědčí hned několika důvody, proč je předním dodavatelem střešní krytiny nejen na českém trhu.

KM Beta nabízí komplexní střešní systém díky širokému výběru střešního příslušenství a doplňků, jimiž zabezpečuje maximální funkčnost střešního pláště. Betonová střešní krytina je odolná vůči povětrnostním vlivům, jako jsou UV záření, nápory větru či zatížení sněhem a nevyžaduje prakticky žádnou údržbu.

Významná vlastnost, která podporuje dlouhou životnost, která se odhaduje až na 100 let, je mrazuvzdornost. Vzhledem k nízkému obsahu pórů v materiálu má krytina malou nasákavost - do 9 %.

Díky technologii výroby i fyzikálním vlastnostem betonu je krytina mimořádně přesná a její tvar ani rozměry se nemění dokonce ani časem. Materiál je stejně probarvený v celé tloušťce a celoplošně barevně jednotný po celou dobu své životnosti. Identický tvar tašek umožňuje rychlou a jednoduchou pokládku. Drážky do sebe snadno zapadají a nepropouštějí srážkovou vodu ani za mimořádně silného deště.

Betonová krytina v kombinaci se zateplením střešního pláště udržuje teplo v interiéru a nepropouští ho ven. Pohodu bydlení umocňují dobré zvukově izolační vlastnosti (dovnitř neproniká zvuk dopadajících dešťových kapek, krytina za silného větru nevibruje).

V neposlední řadě vám KM Beta bezplatně vypočítá potřebu střešních prvků na konkrétní střechu dle požadavků zákazníka a zabezpečí dopravu materiálu na místo stavby. Výhodná cena betonové střešní krytiny od KM Beta zastřešuje veškeré výhody krásné a funkční střechy.

Více na www.kmbeta.cz

 



Rubriky článků