Powered by Smartsupp
Hledám střechu Hledám firmu Hledám radu Vizualizace střechy

Novinky, Krátké zprávy

Lindab - Redesign loga

12. 3. 2015

Lindab má nové logo

Redesign loga je součástí nové strategie rozvoje švédského koncernu pro léta 2015 – 2020 a naplněním motta „Lindab: usnadňujeme výstavbu“.

Mezinárodní koncern Lindab, přední světový výrobce stavebních komponentů z prvotřídní švédské oceli působící ve 32 zemích včetně České republiky, redesignuje své logo. Zavedené firemní barvy – modrá a bílá – zůstávají, ale logo se výrazně zjednodušuje. Na nové logo je právě teď ten správný čas: Lindab totiž nedávno nastoupil cestu strukturálních změn napříč celým koncernem. V rámci koncepce „One Lindab“ vychází společnost vstříc všem, kdo chtějí řešit výstavbu jako celek: Lindab jim k tomu dodá jak celou konstrukci stavby, tak i její vzduchotechniku a kompletní střešní systém včetně okapů. Nová vize maximálního pohodlí je vyjádřena heslem „Zjednodušení je naše vášeň“.

Logo Lindab se od roku 1959 postupně vyvíjí a reaguje na nové trendy – jak v grafice, tak i ve způsobu života. (Video, jak se logo Lindabu postupně vyvíjelo, https://www.youtube.com/channel/UCYDvwSYmpgKZXR3qubBLhew)

Karel Kleinmond, jednatel společnosti Lindab s. r. o. v České republice, k redesignu loga dodává: „Strategie koncernu pro následujících pět let je poskytovat klientům komplexní řešení jejich velmi různorodých stavebních požadavků a tím jim celou výstavbu usnadnit. Chceme nadále posilovat svou pozici na trhu a být na něm významným aktérem, vyrábět a dodávat produkty prvotřídní kvality a rozvíjet energeticky úsporná řešení. S tím vším plně koresponduje naše nové logo. To je oproti stávajícímu jednodušší, má modernější vzhled a vizuálně je lépe zapamatovatelné. Jeho vývoj se tak v průběhu let ubírá obdobnou cestou jako samotný Lindab.“

Nové logo Lindabu má dnes premiéru na světovém veletrhu ISH ve Frankfurtu. V tuzemsku Lindab poprvé použije své nové logo v rámci kampaně „V žilách nám proudí pravá švédská ocel“, kterou spouští v těchto dnech. Kampaň, zaměřená na okapy, střechy a vzduchotechniku Lindab, poběží mimo jiné v televizi, rozhlase, tištěných i online médiích včetně sociálních sítí.

 

 



Rubriky článků