Powered by Smartsupp
Hledám střechu Hledám firmu Hledám radu Vizualizace střechy

Novinky, Krátké zprávy

Bramac - Bramac Cool

25. 3. 2015

Bramac Cool

Jde o komplexní řešení střešního pláště, který zabraňuje přehřívání podkrovních místností v horkých letních dnech. Jeho jednotlivé složky zabraňují pronikání tepla, aniž by přitom ztrácely svou izolační schopnost. Tato střešní skladba v zimních měsících perfektně izoluje a v letním horku zajistí v podkrovním interiéru příjemné klima.

Příjemné klima v podkroví během letních měsíců

Systém je složen ze tří prvků, kterými jsou střešní tašky nové generace vyrobené technologií Star, reflexní fólie Clima Plus 2S a nadkrokevní izolace Bramac Therm.

Střešní taška s technologií STAR se vyznačuje perfektně hladkým a vzhledově atraktivním povrchem. Do povrchu tašky jsou integrované speciální pigmenty, které odráží třikrát více infračerveného záření než běžné tašky a snižují teplotu na spodní straně tašek až o deset stupňů.Tato technologie navíc přináší zvýšenou ochranu před usazováním nečistot a dlouhodobou ochranu původní barevnosti.

Druhou složkou systému Bramac Cool je vysoce reflexní fólie Clima Plus 2S, která odráží infračervené záření.

Společně se třetí složkou, kterou je nadkrokevní tepelná izolace BramacTherm, tak účinně zabraňuje pronikání tepla do vnitřních prostor.

Bramac Cool tak účinně řeší problém, který znají všichni, kteří v horkých dnech pobývají v prostorech pod střechou.Tento systém přináší úspory za energii vynaloženou na klimatizaci a odvětrávání, protože horký vzduch do místnosti prostě nepustí. Naopak v zimních měsících přináší úspory za vytápění, neboť BramacTherm důkladně izoluje střešní plášť a nedochází k úniku tepla tepelnými mosty.

Tašky BRAMAC z Katalogu střešních krytin naleznete pod těmito odkazy:

 

 



Rubriky článků