Powered by Smartsupp
Hledám střechu Hledám firmu Hledám radu Vizualizace střechy

Novinky, Krátké zprávy

KM Beta - Díky svým vlastnostem vydrží střecha KM Beta až 100 let

4. 3. 2015

Díky svým vlastnostem vydrží střecha KM Beta až 100 let

Díky hodnotným vlastnostem nabízí výrobce, společnost KM Beta, záruku 30 let právě na kvalitu materiálu, pevnost, mrazuvzdornost a neprosákavost betonových tašek a betonových doplňků.

Především nízká nasákavost a výborná mrazuvzdornost prodlužují životnost krytiny KM Beta až na 100 let. Nasákavost je důležitou vlastností krytiny a představuje procentní přírůstek hmotnosti po nasycení vodou. Nasákavost krytiny KM Beta je velmi nízká, maximálně 9 %, což v praxi znamená podstatně vyšší životnost střešních tašek. Například v mrazech by se totiž nasáklá voda změnila v led, zvýšila tak svůj objem, čímž by došlo k vnitřnímu pnutí a tím pádem i k poškození střešní krytiny.

Krytina KM Beta vyniká kromě nízké nasákavosti i výbornou mrazuvzdorností. Tato vlastnost, udávaná v cyklech, je zkoušena střídavým zmrazováním a rozmrazováním tašek nasycených vodou. Podle technické normy by měla betonová krytina vydržet nejméně 25 zmrazovacích cyklů. Krytina KM Beta prošla zatím stovkou zmrazovacích cyklů, ve kterých obstála bez porušení a vad.

Více na www.kmbeta.cz

Produkty KM Beta v Katalogu střešních krytiny naleznete pod tímto odkazem:

Betonové tašky KM Beta



Rubriky článků