Powered by Smartsupp
Hledám střechu Hledám firmu Hledám radu Vizualizace střechy

Novinky, Krátké zprávy

Lindab otevírá svou novou pobočku v Brně

12. 2. 2015

Lindab, přední světový výrobce a prodejce stavebních komponent z tenkostěnné oceli, lehkých střešních krytin, okapových systémů a vzduchotechniky, v České republice dále expanduje. 11. února otevřel svou novou pobočku v Brně. Ta se bude specializovat na prodej vzduchotechniky; současně poskytne také dostatek prostoru pro vzorkovnu lehkých střešních krytin a okapů. Po centrále a výrobních závodech v Praze-Ruzyni, výrobě v Hustopečích a pobočce se sklady v Ostravě je tak Brno čtvrtým místem v tuzemsku, kde Lindab bude působit. Díky tomu bude ještě blíže ke svým zákazníkům a zajistí operativnější zásobování celé jižní Moravy.


„V naší nové pobočce poskytneme zájemcům z řad architektů, projektantů i montážních firem široké spektrum služeb,“ uvedl Stanislav Němeček, vedoucí prodeje vzduchotechniky společnosti Lindab s. r. o. „V první řadě jde samozřejmě o prodejnu s dostatečně velkým skladem. Nabízený sortiment vzduchotechniky bude zahrnovat např. čtyřhranná potrubí, čtyřhranné příslušenství, kompletní nabídku kruhového potrubí (Safe, Vent, Transfer a veškerá zařízení k odvodu tepla a kouře), vzduchové vyústi, výrobky založené na systému voda-vzduch (indukční jednotky, topné a chladící panely, které používají vodu k regulaci teploty v místnosti), spojovací, těsnící a zavěšovací materiál, doplňky a pomocné přípravky pro montáž (Smart tools).“

Součástí pobočky je i vzorkovna výrobků Lindab, a to jak vzduchotechnických prvků, tak i střešních krytin a kompletních okapových systémů Lindab Rainline. „V Brně jsme připraveni poskytovat také technické konzultace a příslušný servis,“ doplňuje informaci Pavel Kovanic, obchodní ředitel pro oblast střešních a stěnových systémů Lindab s.r.o. „Samozřejmostí bude zpracování cenových nabídek, kladečské plány, pomoc při výběru vhodného typu systému a řešení technických detailů. Také zde chceme v budoucnu organizovat školení pro naše obchodní partnery. V neposlední řadě pak budeme moci v regionu jižní Morava poskytnout podporu našim významným dlouholetým obchodním partnerům, a to především operativnějším zásobováním regionu a technickou podporou montážních firem.“ 

Střešní systémy Lindab budou ve vzorkovně v Brně zastoupeny především profilovanými plechovými krytinami  Lindab Topline, Lindab Mega a Lindab Ideal a také trapézovými plechy. K dispozici k prohlédnutí a prodeji bude kompletní okapový systém Lindab Rainline, a to v obou řadách Elite i Standard (tj. žlaby s veškerým příslušenstvím /úchyty, žlabové háky, krycí třmeny…/, svodové roury s příslušenstvím, spojovací materiál /spojky, objímky/, lapače nečistot aj.).

Lindab v tuzemsku zaměstnává téměř 800 lidí a pracovní příležitosti poskytuje kromě Prahy v Hustopečích u Brna a Ostravě). Česká republika je tak zemí, kde Lindab zaměstnává nejvíce lidí hned po mateřském Švédsku. Otevřením pobočky v Brně tak počet svých zaměstnanců v ČR ještě rozšíří.

 



Rubriky článků