Powered by Smartsupp
Hledám střechu Hledám firmu Hledám radu Vizualizace střechy

Novinky, Krátké zprávy

Změna značky Mediterran

9. 1. 2015

V průběhu let působení naší společnosti na českém trhu se měnily nejen požadavky, ale i potřeby trhu. V souladu s těmito požadavky se postupem měnilo i portfolio výrobků naší společnosti.

Značka Mediterran odkazuje na typický svět barev a tvarů krajin v oblasti Středozemního moře. Vzhledem k portfoliu výrobků, které jsme v posledních letech uvedli na trh a které objevují současný styl, vyznačující se moderním a elegantním tvarem, rozhodli jsme se dokončit rebranding značky, který jsme před třemi lety začali změnou loga.

Od počátku roku 2015 měníme název značky z Mediterranu na Terran. Vynecháním přívlastku medi, odkazujeme na to, že výrobky naší společnosti jsou modernější a reprezentují nezávislý dnešní styl.

Změna názvu značky na TERRAN ukončila etapu rebrandingu a následuje změny ve struktuře portfolia našich výrobků.

Vzhledem k tomu, že se jedná o změnu značky výrobků a ne společnosti, nemění se žádné vlastnické vztahy ve struktuře společnosti a není potřebné měnit ani stávající smluvní vztahy.

Změna značky na Terran proběhla již v Maďarsku, Chorvatsku a Rumunsku počátkem roku 2014. Od ledna 2015 tato změna proběhne v České republice a na Slovensku.

 

Betonové tašky Terran z Katalogu střešních krytin naleznete pod pod odkazem

Betonové tašky Mediterran



Rubriky článků