Powered by Smartsupp
Hledám střechu Hledám firmu Hledám radu Vizualizace střechy

Novinky, Krátké zprávy

Tondach - Výhody střešního systému od Tondachu

19. 8. 2014

Výhody Tondach

Komplexní řešení pro nové stavby a rekonstrukce

TONDACH jako jediný výrobce pálených tašek v ČR vyrábí široký sortiment pálených střešních tašek s 33letou zárukou, které jsou vhodné jak pro novostavby tak pro rekonstrukci. Navíc vyrábí a dodává komplexní střešní systém včetně potřebných doplňků. Kromě výroby pálených střešních tašek se TONDACH specializuje také na výrobu keramických střešních doplňků a pálených cihel Keratherm v provedení P+D i B (broušené).

Široká nabídka

Tondach, Novinka Figaro 11Svým zákazníkům TONDACH nabízí velký výběr z vysoce kvalitních a odolných pálených střešních tašek v rozličných povrchových úpravách a mnoha barevných variantách. Kromě výroby pálených střešních tašek se TONDACH specializuje také na výrobu a dodávku keramických i nekeramických střešních doplňků a pálených cihel Keratherm v provedení P+D i B (broušené).

Kvalita, úspora a jednoduchost

Životnost pálených tašek dokázaná studiemi a dochovanými střešními taškami činí až 100 let. Pod přísným dohledem odborníků probíhá celý výrobní postup od těžby hlíny po expedici. Společnost TONDACH si je vědoma výjimečné kvality svých výrobků, a proto poskytuje nejdelší záruku na základní střešní tašky vyráběné v ČR, a to 33 let. Pálené střešní tašky TONDACH můžete získat se speciální slevou pro Váš objekt. Jednoduchost pokládky ocení především ti, kteří budou tašky na střechu pokládat. Posuvné střešní tašky totiž dovolují zachovat původní laťování, což šetří váš čas i peníze.
Tondach, realizace střechTondach, realizace střech

Služby a ekologie

Největší výrobce střešních tašek v České republice nabízí ke svému sortimentu i nadstandardní služby. Snažíme se vyhovět všem svým zákazníkům od pomoci s výběrem, zaměření střech, dodání katalogů s přehledem prodejců a pokrývačů, až po dopravu zboží nebo nejdelší záruku v tomto oboru. Nesporným přínosem pálených střešních tašek je také jejich šetrnost k životnímu prostředí. Pálená střešní krytina, jako čistě přírodní produkt, nemá negativní vliv na životní prostředí. Po skončení její životnosti ji lze snadno recyklovat.

 


Rubriky článků