Powered by Smartsupp
Hledám střechu Hledám firmu Hledám radu Vizualizace střechy

Novinky, Krátké zprávy

Cembrit - Fasádní desky Cembrit True

17. 7. 2014

Fasádní desky Cembrit True

Probarvená a povrchově ošetřená deska

Materiál fasádních desek Cembrit True je probarven do hmoty. Povrch desek je opatřen transparentní lazurou, která zvyšuje jejich životnost a pomáhá minimalizovat údržbu desek. Přes transparentí povrchovou úpravu je vidět zřetelný přírodní povrch do hmoty probarveného vláknocementu.
Fasádní desky Cembrit True

Rozměry
Standardní šířka mm 1192 1192
Standardní délka mm 2500 3040
Tloušťka mm 8,0 8,0

Doplňky a servis

Řada Cembrit True je doplněna kompletní řadou příslušenství, které zajišťuje jednoduchou a snadnou montáž, delší životnost a atraktivní výsledný vzhled. Fasádní desky UrbanNature je možné formátovat přímo ve výrobním závodě a dovézt na stavbu kompletně připravené pro montáž. Moderní formátovací CNC stroje dokáží přesně a čistě naformátovat fasádní desky přímo ve výrobním závodě. Součástí formátování desek může být také předvrtání montážních otvorů dle výkresové dokumentace.

Kotvení desek

Fasádní desky Cembrit lze instalovat na různé typy podkladních roštů i konstrukcí. Lze použít dřevěné nebo kovové podkladní rošty z hliníku nebo oceli, případně velmi oblíbené rošty kombinované. Pomocí vhodně zvoleného podkladního roštu vytvoříte přůběžnou větranou mezeru mezi tepelnou izolací a fasádní deskou a zároveň získáte spolehlivou konstrukci pro připevnění desek.
Desky můžete kotvit buď přiznaným kotvením pomocí vrutů nebo nýtů, nebo skrytým kotvením - lepením. K fasádním deskám nabízíme kompletní sortiment kotevního materiálu - vruty, nýty a pryžové podkladní pásky. Na sytému montáže  desek pomocí lepení spolupracujeme se spol. Sika CZ. Více informací o skrytém způsobu instalace pomocí lepení se dozvíte přímo u výrobce lepidla nebo našich techniků.


Střešní šablony Cembrit z našeho Katalogu střešních krytin

Vláknocementové šablony Cembrit


Rubriky článků