Powered by Smartsupp
Hledám střechu Hledám firmu Hledám radu Vizualizace střechy

Novinky, Krátké zprávy

Roto - První automaticky ovládané výklopné/kyvné střešní okno

7. 7. 2014

Světová novinka

První automaticky ovládané výklopné/kyvné střešní okno

Představujeme Vám revoluční novinku ve světě střešních oken - Designo RotoComfort i8. Nejedná se o standardní automatické kyvné okno, které je v horní části otevírané pomocí řetězu, ale o okno výklopné, v tom spočívá jeho jedinečnost. Vysoký komfort dokazuje i fakt, že si můžete vybrat, jak budete okno ovládat: tlačítkem na rámu okna, dálkovým ovladačem, smartphonem či tabletem.

Roto,     První automaticky ovládané výklopné/kyvné střešní oknoObr.: Světová novinka - První automaticky ovládané výklopné/kyvné střešní okno, zdroj Roto

Integrovaná mechanika na rámu křídla Vám poskytne neomezený a ničím nerušený výhled, volný přístup k oknu a pohodlnou obsluhu. Okno dosahuje vynikajících tepelně - technických parametrů. Střešní okno Designo RotoComfort i8 přebírá všechny výhody okna  WDF R8. Zákazník jistě ocení elegantní a moderní vzhled, polohu pro umytí skla, dešťový senzor, tichý chod či možnost nouzového zavření okna v případě výpadku elektrického proudu. Montážníka zase osloví jednoduchá montáž a intuitivní naprogramování ovladačů.

Okno je dostupné v široké rozměrové řadě s možností volby dvojskla nebo trojskla. Vybírat můžete kromě standardní bílé barvy také z pěti různých dekorů dřeva.

Více informací o produktu ZDE

Střešní okna ROTO z našeho Katalogu



Rubriky článků