Powered by Smartsupp
Hledám střechu Hledám firmu Hledám radu Vizualizace střechy

Novinky, Krátké zprávy

Balex - Ohnivzdorné panely Balextherm nejlepší evropský výsledek EI60

27. 6. 2014

Ohnivzdorné panely Balextherm nejlepší evropský výsledek EI60

Rádi Vám oznamujeme, že se sendvičové panely s polyuretanovým jádrem BALEXTHERM- PU-F získali nejlepší parametry v Evropě EI60/EW60 klasifikaci požární odolnosti.

BalexMetal, sendvičové panely BalexMetal
Klasifikace byla získána jako výsledek zkoušek provedených v souladu s platnými normami PN EN 1364-1 akreditovaným nezávislým výzkumným centrem FIRES na Slovensku. Testování bylo provedeno na sendvičových panelech o tloušťce 200 mm jádra izolační pěny PIR.Výsledná požární odolnost EI60/EW60 na panely Balextherm BTH-PU-F-200 potvrzuje nejlepší konstrukční řešení výrobku, suroviny a výrobní technologie - to je nejlepší možný výsledek.

Výrobky se značkou FireSTOP BALEXTHERM jsou nejvyšší evropské kvality. Řešení pro designéry investory a dodavatelé, kteří hledají špičkové řešení - kombinuje nejlepší vlastnosti tepelné izolace, požární odolnosti a požární ochrany. Sendvičové panely s FIRESTOP jsou zárukou bezpečnosti , stejně jako schopnosti, aby splňovaly přísné požadavky na požární odolnost s menšími finančními prostředky.

Jako odpovědný poskytovatel řešení pro stavebnictví, Balex Metal v první řadě klade důraz na bezpečnost svých zákazníků a jejich majetku. Provádíme průběžně testy a hledáme nejlepší řešení pro zajištění bezpečnosti a pohodlí našich staveb.



Rubriky článků