Powered by Smartsupp
Hledám střechu Hledám firmu Hledám radu Vizualizace střechy

Novinky, Krátké zprávy

Rheinzink - Novinka prePATINA schiefergrau o šířce 1000 mm

16. 6. 2014

NOVINKA: RHEINZINK- prePATINA schiefergrau o šířce 1000 mm


V zájmu rozšíření sortimentu Vám nabízíme s okamžitou platností svitky a tabule v provedení RHEINZINK- prePATINA schiefergrau o šířce 1000 mm.

Jen RHEINZINK- prePATINA schiefergrau je opravdu přírodní varianta titanzinku. Skutečná patina díky jedinečnému legování. Barevnost vytvářejí speciální legovací přísady – žádné povrstvení, lakování nebo fosfátování.  Samoléčivý efekt při poškrábání díky tvorbě skutečné přírodní patiny. Žádné křídování povrchu. Vlastnosti potlačující tvorbu otisků prstů během montáže.
Rheinzink, prePATINA schiefergrau je opravdu přírodní varianta titanzinku

Těmito vlastnostmi disponuje pouze materiál od vynálezce procesu předzvěrávání

Nové balení tabulí RHEINZINK

Rheinzink, prePATINA schiefergrauDodávky kvalitního materiálu vyžadují také kvalitní balení. Z tohoto důvodu jsme provedli novou optimalizaci obalů tabulového materiálu. Hrany tabulí jsou nyní chráněny tvrdým kartonem o tloušťce 2 mm, který hrany úplně obaluje a překrývá. Pevný, polyetylénem povrstvený papír navíc chrání tabule před vlhkostí a poškrábáním. Ochrana hran i obalový papír jsou zajištěny utaženými ocelovými pásky.Podrobnější informace o titanzinku prePATINA schiefergrau najdete zde. Máte k našemu rozšířenému sortimentu prePATINA schiefergrau nebo k novému balení další otázky? Rádi Vám na ně odpovíme. Svůj dotaz nám můžete zaslat na adresu: news@rheinzink.cz

Rubriky článků