Powered by Smartsupp
Hledám střechu Hledám firmu Hledám radu Vizualizace střechy

Novinky, Krátké zprávy

Nová generace střešních oken Velux

7. 5. 2014

Proč si vybrat střešní okna s horním ovládáním?

Využijte maximálně svůj prostor. S našimi střešními okny s horním ovládáním můžete umístit nábytek pod své okno a přitom mít stále snadný přístup k jeho otevření a zavření. Naše unikátní horní ovládání vám také umožňuje osadit okno do výšky, ve které budete mít perfektní výhled v sedě i ve stoje. Více ZDE

Velux, nová generace střešních oken s horním ovládánímObr.: Velux, Nová generace střešních oken s horním ovládáním
  • Horní ovládací madlo

S horním ovládáním je otevírání a zavírání okna úplná hračka. Díky hornímu ovládacímu madlu lze okno instalovat prakticky do jakékoli výšky a můžete jej snadno otevírat a zavírat nad jakýmkoli kusem nábytku, který jste umístili pod okno.

  • Integrovaná ventilace

Nechte dovnitř proudit čerstvý vzduch i při zavřeném okně, a dopřejte si tak zdravé vnitřní prostředí. Díky unikátnímu integrovanému systému ventilace zůstane střešní okno zavřené, ale v celém domě je čistý a čerstvý vzduch, i když nejste doma nebo prší.

  • Filtr proti prachu a hmyzu

Vestavěný filtr zajišťuje zdravější prostředí pro život, protože zabraňuje pronikání prachu a hmyzu do interiéru. Takže i v létě si můžete užívat čerstvého vzduchu bez komárů.

Proč si vybrat střešní okna se spodním ovládáním?

Ovládá se pomocí elegantní kliky ve spodní části okna. Toto okno doporučujeme, pokud zákazník požaduje vysoké umístění okna, například kvůli vysoké nadezdívce. Více ZDE

Velux, nová generace střešních oken s dolním ovládánímObr.: Velux, Nová generace střešních oken s dolním ovládáním
  • Spodní klika

Nová, elegantní zinková klika ve spodní části okna slouží k jednoduchému a pohodlnému otevírání a zavírání vysoko umístěných oken. jednoduše Chcete‑li okno umýt, stačí jej jednoduše přetočit o 180° a zajistit závlačkou; obě ruce tak máte volné.

  • Nechte svůj dům dýchat

Díky dvoustupňovému systému ventilace může váš dům volně dýchat, i když je okno zavřené. Jedno nebo dvojí cvaknutí určuje, kolik vzduchu bude proudit dovnitř; můžete si tak užívat čerstvého vzduchu ve dne i v noci.

  • Filtr proti prachu a hmyzu

Nechte svůj dům dýchat Vestavěný filtr zajišťuje zdravější prostředí pro život, protože zabraňuje pronikání prachu a hmyzu do interiéru. Filtr lze snadno čistit vysavačem.

Střešní okna v našem Katalogu střešních oken naleznete pod tímto odkazem
Střešní okna Velux



Rubriky článků