Powered by Smartsupp
Hledám střechu Hledám firmu Hledám radu Vizualizace střechy

Novinky, Krátké zprávy

Lindab vítězí v soutěži Střecha roku v kategorii Plechová střecha

22. 4. 2014

Lindab, krytina ToplineVe středu 23. dubna budou při příležitosti mezinárodního stavebního veletrhu IBF na Výstavišti Brno v rámci Fóra Střecha roku předána ocenění vítězům soutěže o nejlepší střešní materiály a regionální prodejce střešních krytin. V kategorii Plechová střešní krytina v anketě řemeslníků (pokrývačů, klempířů, tesařů a izolatérů) triumfovala značka Lindab, když porazila 17 konkurentů. Ocenění převezme obchodní ředitel divize Profil společnosti Lindab s. r. o. Pavel Kovanic.


Pavel Kovanic při příležitosti získání ocenění uvedl: „Stovky řemeslníků, kteří v anketě hlasovali, se střešními materiály denně pracují. Znají tak všechny jejich přednosti i nedostatky a jsou tak nejlepším arbitrem kvality. O to více nás jejich uznání těší. Myslíme si, že do rostoucí popularity plechových střešních krytin a zejména značky Lindab se v současné době promítá mimo jiné naše rozhodnutí výrazně snížit od 1. března letošního roku ceníkové ceny střech a okapů. Naším záměrem je zpřístupnit kvalitu a dlouhou životnost výrobků Lindab co největšímu počtu zájemců. Ti mohou oproti dřívějším cenám ušetřit až 12 % u všech druhů plechových střešních krytin profilovaných do tvaru klasických skládaných tašek (Lindab Topline, Mega, Ideal, Goodlock, Roca Toscana a Roca Rustica). Stejné procento slevy získají i u trapézových střešních plechů. Až 20 % dosahuje snížení ceny u rovinných plechů. V případě okapového systému Lindab Rainline činí sleva až 35 %.“

Organizátorem soutěže je Střecha roku, o. s. Hlasování probíhalo od začátku letošního roku do 31. března odkazem do webového rozhraní na stránkách www.strecharoku.cz. Výsledky zpracovala nezávislá výzkumná agentura Mediasearch. Vedle nejlepších značek v 12 různých kategoriích (od plechových střešních krytin přes střešní okna až po komíny) budou vyhlášeni také nejlepší prodejci střešních krytin v jednotlivých krajích. Kromě toho získá titul Česká střecha roku výrobce nebo značka, která získá nejvíce hlasů napříč všemi kategoriemi.



Produkty Lindab v našem katalogu střešních krytin a střešních prvků naleznete pod těmito odkazy:

Plechové imitace taškových krytin

Trapézové plechy

Plechové falcované krytiny

Okapové systémy Lindab



Rubriky článků