Powered by Smartsupp
Hledám střechu Hledám firmu Hledám radu Vizualizace střechy

Novinky, Krátké zprávy

Bramac - Mimořádná jarní nabídka

14. 4. 2014


Mimořádná jarní nabídka

Napáchala zima na vašich střechách nenapravitelnou škodu a nad následky působení sněhu, mrazu a nepříznivého počasí nelze mávnout rukou ? Zakousl se do vaší střechy nemilosrdný zub času? To vše je možné nyní snadno a  výhodně vyřešit díky speicální, časově omezené nabídce Bramacu. Dopřejte se i vy kvalitu za rozumnou cenu!Neváhejte a využijte mimořádnou jarní nabídku. Vyberte si svoji střechu s kvalitní střešní krytinou nyní až se slevou 25% na základní tašky. Akční cenová nabídka je v platnosti od 7.dubna do 21.května 2014. Pro získání bližších informací se obraťte na  svého oblastního manažera nebo vyplňte kontaktní formulář.
Bramac, mimořádná jarní akce

Dopřejte si i vy kvalitu, které důvěřuje nejvíce zákazníků.

Vyberte si mezi nabídkou bezplatného výpočtu střechy nebo si sjednejte schůzku s naším obchodním zástupcem a získejte informace o aktuálních slevách.

Bezplatný výpočet střechy

Pomocí tohoto systému lze podle projektové dokumentace střechy vypočítat požadované množství střešních tašek a příslušenství, včetně materiálových nákladů. Tím Vám ušetříme čas při přípravných pracích a usnadníme výběrové řízení.

Domluvte si schůzku s naším obchodním zástupcem

Po vyplnění údajů ve formuláři Vás bude kontaktovat náš obchodní zástupce, který Vám pomůže sestavit střechu podle Vašich představ.
Poradí Vám při výběru:

  • vhodného modelu střešní krytiny a poskytne informace o aktuálních slevách
  • tepelné izolace
  • okapů
  • a s návrhem solárního systému pro ohřev teplé vody
Betonové tašky Bramac v našem Katalogu střešních krytin naleznete ZDE



Rubriky článků