Powered by Smartsupp
Hledám střechu Hledám firmu Hledám radu Vizualizace střechy

Novinky, Krátké zprávy

Novinky na KM Beta na veletrhu Střechy Praha 2014

11. 2. 2014

Společnost KM Beta představila na veletrhu Střechy Praha, největším středoevropském veletrhu pro stavbu a renovaci střech (23.–25. 1., PVA v Praze-Letňanech), užitečné a spolehlivé doplňky střešní krytiny

KM Beta, celobetonová taška kabelových prostupůZájem mnoha stovek návštěvníků z řad odborné i laické veřejnosti přitáhly zejména novinky v sortimentu firmy: celobetonové tašky kabelových a hadicových prostupů, které nahrazují původní plastové. Tyto společnost KM Beta vyrábí jako jediná v České republice. Celobetonová taška kabelových prostupů slouží jako bezpečný a spolehlivý prvek k propojení elektrických a datových kabelů přes střešní plášť. Celobetonová taška hadicových prostupů je zase určena pro vedení izolovaného potrubí solárních kolektorů ve střeše. Doplňky z betonu se vyznačují mnohem větší pevností, odolností a dlouhou životností. Na rozdíl od běžných plastových jsou stálobarevné a odolávají náročnějším klimatickým podmínkám.

KM Beta, celobetonová taška kabelových prostupůNa veletrhu si návštěvníci mohli prohlédnout produkty KM Beta z celého sortimentu výrobce. Pozornost, mimo jiné, poutala široká nabídka různých typů betonové střešní krytiny v mnoha formátech a barevných provedeních, jakož i další doplňkové produkty, jako jsou hřebenáče, ucpávky a další.
Rozšířením sortimentu se společnost KM Beta opět přihlásila ke svému krédu nabízet stavebníkům celou stavbu z produktů od jednoho výrobce. Společnost vyrábí betonovou střešní krytinu, pálené a vápenopískové cihly a suché maltové směsi, čímž tvoří unikátní systém pro komplexní výstavbu rodinných domů.

Zdroj: KM Beta



Rubriky článků