Powered by Smartsupp
Hledám střechu Hledám firmu Hledám radu Vizualizace střechy

PVC fólie Eurotec

PVC Fólie Eurotec DW

Výrobce: Eurotec

EUROTEC DW je nevyztužená hydroizolační fólie z měkčeného PVC (PVC-P). Je odolná UV záření a může být vystavena povětrnostním vlivům.

Použití

Eurotec DW je hydroizolační fólie určená pro izolace pozemních a podzemních staveb proti agresivní tlakové a prosakující vodě, jako izolační soustava systémů proti pronikání kapalin a výluhů do spodních vod.Fólie Eurotec DW je možno také použít pro izolace nádrží, jímek, zemědělských staveb a úložišť průmyslových produktů, jejichž působení odpovídá odolnosti garantované výrobcem. Další aplikační oblastí je opracování střešních detailů.

Způsob aplikace

Hydroizolační fólie Eurotec DW se spojuje svařováním horkým vzduchem nebo topným klínem. S hydroizolačními PVC fóliemi Eurotec lze bez jakýchkoli úprav pracovat, pokud okolní teplota neklesne pod +5°C. Za nižších teplot se již doporučuje hydroizolační fólie před rozvinováním temperovat ve vytápěných prostorách a následně bez zbytečných prodlev aplikovat. Aplikace PVC fólií při teplotách pod 0°C se nedoporučuje. Ve výjimečných případech (nutnost oprav) lze fólie svařovat i při teplotách do -5°C. Práce nesmí být prováděny za deště a sněžení.

Technické specifikace

Ceny

Název výrobku Cena za 1 ks (s DPH 21%): Cena za 1m2 (s DPH 21%):
Eurotec DW, tl. 1,5mm 10 906,00 Kč (13 196,26 Kč) 266,- Kč (322,- Kč)


Podobné produkty
Rubriky článků