Powered by Smartsupp
Hledám střechu Hledám firmu Hledám radu Vizualizace střechy

Home - krátké zprávy

Taška Tondach V11 získává čestné uznání Známka kvality 2021

28. 3. 2022

Slavnostní vyhlášení Známky kvality 2021 proběhlo spolu s komorním svátečním koncertem v Nadaci pro rozvoj architektury a stavitelství ve spolupráci s Ministerstvem průmyslu a obchodu v pondělí 6.12.2021. Uděleny byly dvě zlaté, dvě stříbrné a jedna bronzová Známka kvality 2021, a také čtyři čestná uznání. Udělování těchto ocenění je významnou prestižní událostí pro celý sektor stavebnictví z pohledu oceňování kvality.
Posláním programu „Známky kvality VÝROBEK – TECHNOLOGIE pro stavitelství a architekturu“ je hodnocení a propagace známkou oceněných produktů a služeb, které pomůže při rozhodování stavebníků, projektantů a zhotovitelů staveb jako doporučení při jejich výběru. Důraz je proto kladem nejen na samotnou kvalitu a inovativnost posuzovaných výrobků a technologií, ale i na dokumentaci pro jejich správné použití na stavbě.

V roce 2021 bylo hodnoceno celkem 9 přihlášených nových výrobků a technologií. Uděleny byly dvě zlaté, dvě stříbrné a jedna bronzová Známka kvality 2021, a také čtyři čestná uznání.

Oceněné výrobky – technologie mají právo užívat chráněnou známku „Známka kvality VÝROBEK –TECHNOLOGIE pro stavitelství a architekturu“ v příslušné barvě a s udáním roku jejího udělení.

Jedno z čestných uznání získala i pálená taška Tondach V11 - pálená taška výrobce Wienerberger přináší vysoce kvalitní design od studia F.A Porsche. Unikátní elegantní tvar a černé odstíny střechy opravdu vyvolávají pocit „luxusního vozu“.

Do hodnocení se pod vedením Ing. Petra Kučery ze Svazu zkušeben pro výstavbu také zapojili Ing. Ladislav Bukovský Česká komora autorizovaných inženýrů a techniků činných ve výstavbě, Ing. Eva Štejfová, Ministerstvo průmyslu a obchodu ČR a Roman Pommer, viceprezident Hospodářské komory ČR.
 

Další oceněné výrobky a technologie:

Zlatá Známka kvality 2021: Baumit StarTrack X1, HELUZ FAMILY 3in1

Stříbrná Známka kvality 2021: Zateplovací systém Weber therm super, Weberfor duoflex 1000 C2TE SI

Bronzová Známka kvality 2021: Skanska Rebetong

Čestné uznání Známka kvality 2021: Poriment PS, RCBO3 kombinovaný proudový chránič s jističi 3x1P+N, Baumit MosaikTop

Zdroj článku: MPO


Rubriky článků