Powered by Smartsupp
Hledám střechu Hledám firmu Hledám radu Vizualizace střechy

Aktuality

Nadkrokevní izolace Satjam IZOPIR

15. 2. 2013

Satjam to nejsou jenom kvalitní lehké střešní krytiny, dovolte nám představit novinku SATJAM Izopir - ideální řešení pro dodatečné zateplení střechy. Zateplení šikmých střech systémem Izopir zajistí optimální splnění stavebně fyzikálních požadavků na tepelnou ochranu a ochranu proti kondenzaci vody. Tepelně izolační panely jsou vyrobeny z PIR pěny.

SATJAM s.r.o..
Michalská 1032/21
710 00 OSTRAVA
Tel.:+ 420 596 223 511
Fax.:+ 420 596 223 560
email:satjam@satjam.cz



 

Výborné tepelně technické parametry

Panely jsou vyrobeny z materiálu, jehož součinitel tepelné vodivosti je pouze 0,023 W/mK. Znamená to, že pro dosažení požadovaného parametru tepelného odporu je potřeba podstatně menší tloušťka izolantu.

tepelně technické parametry Izopir

Nízká hmotnost

Panely se svou objemovou hmotností 30 kg/m³ jsou jedním z nejlehčích izolačních materiálů používaných ve stavebnictví. Nízká hmotnost- rovná se snadná manipulace a minimální přitížení
stavebních konstrukcí. Jedna deska formátu 1x2m a tloušťce 100mm váží pouze 6 kg.

Snadná montáž

Panely se montují z vnější strany nosné konstrukce na bednění, případně i bez bednění. Kotví se pomocí systémových šroubů přímo do nosné konstrukce. Snadno se dělí ruční pilkou a po montáži jsou pochůzí. Montáž je snadná, rychlá a panely bezprostředně po montáži chrání vnitřní prostor stavby před vnikáním srážkové vody.

Snadná montáž Izopir

Bez tepelných mostů

Panely jsou kladeny v nepřerušované vrstvě nad nosnou konstrukci a jsou opatřeny drážkou, což významným způsobem eliminuje vznik tepelných mostů.

Životnost a funkčnost

Použitý materiál je zárukou efektivního, dlouhodobého fungování tepelné izolace bez rizika zhoršování tepelně technických parametrů. Materiál nesublimuje, ani nehrozí jeho degradace vlivem vyfoukání jeho části.

Design a prostor

Způsob zateplení nad nosnou konstrukcí střechy umožňuje v interiéru přiznání dřevěných prvků krovu. Tím je dán prostor pro zajímavé architektonické řešení podkroví, jehož světlá výška navíc není snížená. Užití izolačních panelů IZOPIR Vám dává větší prostor pro život, i pro uplatnění Vašich představ o moderním bydlení.

Více informací naleznete zde.

 

autor: SATJAM



Rubriky článků