Powered by Smartsupp
Hledám střechu Hledám firmu Hledám radu Vizualizace střechy

Aktuality

Obliba lehkých střešních krytin stoupá

3. 9. 2012

Lehké krytiny se stávají mezi odběrateli čím dál oblíbenějším materiálem na trhu se střešními krytinami. Důvodem zvyšující se poptávky právě po lehkých střešních krytinách je, že příliš nezatěžují krovy či půdní nástavby.

logo Satjam
SATJAM s.r.o.
Michalská 1032/21
710 00 OSTRAVA
Tel.:+ 420 596 223 511
E-mail.: satjam@satjam.cz

Podle jednoho z předních českých výrobců, společnosti SATJAM, jsou plechové střešní krytiny jedním z nejrychleji se rozšiřujících tržních segmentů v oblasti střešních krytin. Firma momentálně nabízí pět typů střešních krytin, které dodává, většinou společně, s okapovým systémem Niagara a dalšími střešními doplňky nezbytnými pro příjemný vzhled a správnou funkci moderní střechy.

Střešní krytina Satjam Grande

U každé zakázky dává SATJAM originální záruční list, který potvrzuje rozšíření záruk na dodané komponenty až na 30 let. Kromě kvality je pro společnost konkurenční výhodou cenová dostupnost. Dalším z výhod výrobků SATJAM je výroba na míru, čímž se minimalizuje množství odpadu. Navíc položení střešní krytiny je poté otázkou několika málo dní. 


Zákazníci, kteří zvažují koupi lehké střešní krytiny, která je osm až desetkrát krát lehčí než pálená nebo betonová krytina, mohou také počítat s tím, že koupí lehké střešní krytiny výrazně sníží náklady na dřevo použité pro konstrukci střechy. Také montáž je jednodušší a cena za ni není tak vysoká. S lehkou krytinou si tak může každý dopřát kvalitní a plně funkční střešní plášť, který je díky ocelovému plechu lehký a přitom odolný proti krupobití, přívalovým dešťům či sněhovým vánicím. Zdroj: Deník Právo

Kvalitní střešní krytiny Satjam a okapy Niagara nyní můžete pořídit v podzimní akci za výhodné ceny - více informací www.satjam.cz 

.

.

.

.

autor: Právo



Rubriky článků