Powered by Smartsupp
Hledám střechu Hledám firmu Hledám radu Vizualizace střechy

Aktuality

STŘECHY, PLÁŠTĚ, IZOLACE, STAVBA 2012 V Ostravě

6. 3. 2012

Novinky ze stavebnictví, bezplatné poradenství, praktické ukázky, soutěže o střechu na rodinný dům nebo podlahové topení za 100 000,-Kč...

Ostravské výstavy, a. s.

Výstaviště Černá louka

728 26 Ostrava

Nejen toto přináší již 21. ročník odborného veletrhu STŘECHY, PLÁŠTĚ, IZOLACE, STAVBA, který se koná poprvé ve změněném termínu - v březnu, a to ve dnech 22. - 24. března 2012 na Výstavišti Černá louka v Ostravě. Z důvodu snahy společnosti Ostravské výstavy, a.s. o dosažení co nejvyšší spokojenosti svých návštěvníků a vystavovatelů došlo k přesunu ze zaběhnutého únorového termínu na březnový a zároveň byla upravena doba konání výstavy na 3 dny.

Veletrh STŘECHY, PLÁŠTĚ, IZOLACE, STAVBA patří k nejvýznamnějším odborným veletrhům v oboru stavebnictví, které se konají v České republice. Pro vystavovatele je důležitým místem obchodních setkání, navazování nových kontaktů, získávání nových zakázek a prezentace před širokou veřejností. Návštěvníci veletrhu získají přehled v novinkách a trendech, mohou srovnat nabídky jednotlivých vystavovatelů na jednom místě a poradit se přímo se zástupci firem a zkušenými odborníky. Odbornou poradnu bude mít na svém stánku i Česká komora autorizovaných inženýrů a techniků činných ve výstavbě (ČKAIT). Návštěvníci budou moci sledovat praktické ukázky pokládky plechových krytin, izolačních pásů a ukázky dovedností řemeslných mistrů. Velkým lákadlem je SOUTĚŽ se společností SATJAM, s. r. o. O STŘECHU na rodinný dům, se společností Eurosystémy group, s.r.o. O PODLAHOVÉ TOPENÍ za 100 000,-Kč nebo se společností Baumax s.r.o. o interiérové vybavení. V rámci doprovodného programu se představí designérka pořadu Bydlení je hra - Jana Kellermannová a známy odborník z oboru malířského - Miroslav Koubek a mnoho dalších.

Veletrh STŘECHY, PLÁŠTĚ, IZOLACE, STAVBA bude doplněný o 2. pokračování výstavy VÝTAHY A ZDVIHACÍ TEHNIKA. Výtahy jsou v technicko - stavebním oboru velmi aktuálním tématem. Vzhledem k přijímaným normám evropské unie o zvyšování bezpečnosti stávajících výtahů se problematice výtahů věnuje vysoká pozornost a zájem nejen ze strany výrobců, servisních firem, majitelů a provozovatelů, ale i samotných uživatelů.

Součástí veletrhu STŘECHY, PLÁŠTĚ, IZOLACE, STAVBA bude slavnostní vyhlášení výsledků soutěže Řemeslník roku, která představuje nejkvalitnější řemeslné práce v oblasti střech realizované v předešlém roce. Organizátorem této soutěže je společnost Coleman S. I., a.s.

Významnou součástí odborného doprovodného programu výstavy je konference Regenerace bytových domů, která bude zaměřená na obnovu a rekonstrukci výtahů v panelových domech a seminář Střechy a fasády 2012 organizované společností Coleman S. I., a.s. na téma kazy a vady plochých střech.

O kvalitě odborného veletrhu STŘECHY, PLÁŠTĚ, IZOLACE, STAVBA Ostrava svědčí zájem ze strany vystavovatelů i veřejnosti. Přijďte se podívat! Na Vaši návštěvu se na ostravské Černé louce ve dnech 22. - 24. března těší celý realizační tým společnosti Ostravských výstav, a.s. Více na www.cerna-louka.cz

autor: Ostravské výstavy, a. s.



Rubriky článků