Powered by Smartsupp
Hledám střechu Hledám firmu Hledám radu Vizualizace střechy

Aktuality

Firmy budou soutěžit o nejlepšího výrobce stavebnin roku 2010

23. 3. 2010

V Praze byl dnes vyhlášen třetí ročník soutěže o nejlepšího výrobce stavebnin. Pro rok 2010 soutěž vyhlásil Svaz podnikatelů ve stavebnictví, inženýrská a poradenská společnost ÚRS Praha, Technický a zkušební ústav stavební Praha spolu s ministerstvem průmyslu a obchodu


"Soutěž je určena pro všechny výrobce stavebních hmot a materiálů působící na území České republiky, jejichž výrobní zařízení splňují současné trendy moderní průmyslové výroby," stojí v podmínkách soutěže. Uzávěrka přihlášek je 30. června.

Porota bude hodnotit podniky hlavně podle ekonomické úspěšnosti a pozice na trhu, energetické náročnosti výroby, kvality produkce, zlepšování životního prostředí a nakládání s odpady, zavádění systémů řízení jakosti, investic do výroby v posledních třech letech, produktivity a zaměstnanosti.

Soutěží se v kategorii firem nad 100 zaměstnanců a kategorii podniků s méně než 100 pracovníky. Výsledky soutěže budou oznámené na pražských Dnech stavitelství a architektury v září.

V roce 2009 zvítězily v kategorii výrobců stavebnin nad 150 zaměstnanců podniky Lafarge Cement, Wienerberger cihlářský průmysl a Xella CZ. Z firem pod 150 pracovníků vyhrály Diton, Kámen a písek a Stomix.

 

autor:ČTK



Rubriky článků