Powered by Smartsupp
Hledám střechu Hledám firmu Hledám radu Vizualizace střechy

Aktuality

V Brně začaly pětidenní mezinárodní stavební veletrhy

21. 4. 2009

Na brněnském výstavišti dnes začnou mezinárodní stavební veletrhy. Jedna z nejvýznamnějších akcí v brněnském veletržním kalendáři potrvá do soboty. Zúčastní se jí zhruba 1300 firem ze dvou desítek zemí. Účast je ale kvůli dopadům krize o něco menší než v uplynulých dvou letech.

Stavební veletrhy IBF, veletrh technických zařízení budov SHK Brno a veletrh investičních příležitostí v regionech Urbis Invest mají letos jedno hlavní společné téma, a to jsou energeticky úsporná opatření.

V té souvislosti se také kromě řady konferencí, seminářů a workshopů uskuteční i Technologická burza, otevřena budou také dvě poradenská centra. Na veletrh je přihlášeno je celkem 70 oborových novinek a zlepšení.

Poprvé se na veletrhu oficiálně představí firmy z Běloruska, které bude na veletrhu Urbis Invest stejně jako Ukrajina poprvé prezentovat investiční příležitosti v zemi. Své investiční možnosti také představí dosud nejvíce regionů ze Slovenska (celkem čtyři kraje a šest měst), a z Polska (tři kraje a pět měst).

Ilustrační foto

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

autor:ČTK



Rubriky článků