Powered by Smartsupp
Hledám střechu Hledám firmu Hledám radu Vizualizace střechy

Aktuality

VIDEO: Stavební veletrh Brno 2020 nás překvapil

8. 4. 2020

Klikněte do obrázku níže a zhlédněte naše video (2:30 min.) ze Stavebního veletrhu Brno 2020!



 

Rok se s rokem sešel a my jsme opět vyrazili do Brna, abychom návštěvníkům Stavebního veletrhu představili ty nejžhavější novinky ze světa střech a střešních krytin.


Zaplněný veletrh

Tentokrát jsme se utábořili v pavilonu V, kde jsme společně s dalšími 10 seriózními firmami zabrali celkem 13 vystavovacích ploch společně se skladovací místností uprostřed, nad níž se dominantně tyčila plachta Krytiny-Střechy.

Naši spoluvystavovatelé

Logo Satjam                Logo Pama                 Logo GUTTA  

 

  Logo chci střechu                Logo Pema Roofs              Logo HR Wood

  

    Logo Lomanco     Logo DASPRA BUILDING   Logo fotovoltaické stavby


                                                  Logo žaluzie Renesun



Okolo nás vystavovali další významné firmy z oboru stavebnictví. Celkově se veletrhu zúčastnilo na 258 vystavovatelů s 201 zastoupenými firmami, kteří zabrali neuvěřitelných více jak 18 500 m2 výstavní plochy. Samotný veletrh pak navštívilo přibližně 25 000 návštěvníků.

O návštěvníky nebyla nouze, neboť jim veletrh zajišťoval bohatý program. Naproti nám se pořádal 4denní Festival architektury, který se věnoval výstavbě šetrné k životnímu prostředí. Nedílnou součastí byly přednášky, workshopy a diskuze na toto téma, které bylo určeno jak laikům, tak i odborníkům z řad architektů, projektantů, developerů, představitelů měst i stavebních úřadů.

Festival Architektury SVB 2020

Festival architektury na SVB 2020

 

Soutěž zlatá medaile

Společnost Wienerberger přebírá cenu za Tondach iRoofJako každý rok se i tentokrát soutěžilo o nejlepší výrobky v rámci soutěže Zlatá medaile. Nakonec byli vyhlášeni 3 výherci.

1. Zlatá medaile - Schiedel - nový systém řízeného větrání pro rodinné domy s kompaktní rekuperační jednotkou Schiedel KombiAir

2. Zlatá medaile - Hede kamna - hybridní kamna Aduro A3 Lux umožňují spalování pelet i palivového dřeva s automatickým provozem

3. Zlatá medaile - Wienerberger - moderní a vysoce efektivní řešení tepelněizolačního systému střech z PIR panelů Tondach iRoof

                                                                                 Společnost Wienerberger přebírá cenu za Tondach iRoof

 

Doprovodný program

Veletrh navštívila i ministryně financí Alena Schillerová, aby lépe objasnila 3. vlnu EET, která dopadá na všechny řemeslníky a další živnostníky. Řemeslným pracím byla dále věnována pozornost, a to pořádáním 8 učňovských Mistrovství České republiky. Mladá generace kominíků, pokrývačů, klempířů, tesařů, čalouníků, instalatérů a elektromechaniků zde soutěžila, aby předvedla své schopnosti. Účelem této soutěže bylo pozvednout prestiž řemeslných prací, což si myslíme, že se povedlo.                                        

V rámci veletrhu bylo mimo jiné možno i návštívit MOBITEX, veletrh zaměřený na nábytek, intérierový design a bytové doplňky.

Alena Schillerová poskytuje informace ohledně 3. fáze EET

  Alena Schillerová poskytuje informace ohledně 3. fáze EET

 

Veletrh jsme si dozajista užili a pevně věříme, že vy také. Pokud jste se ale na veletrh z jakéhokoliv důvodu nedostavili a teď toho litujete, nezoufejte.
Naše touha vystavovat na velkých veletrzích neupadá a pokud potřebujete radu, pomoc nebo novou střechu, můžete se na nás kdykoliv obrátit.

Vaše Krytiny-Střechy




Štítky: Stavby, stavebnictví
Rubriky článků