Powered by Smartsupp
Hledám střechu Hledám firmu Hledám radu Vizualizace střechy

Aktuality

NUDA V BRNĚ? S NÁMI NIKDY. PŘIJĎTE SE PŘESVĚDČIT VE DNECH 26.-29.února

19. 2. 2020

Klikněte do obrázku níže a shlédněte krátké video (3 minuty) ohledně našeho působení na Stavebním veletrhu Brno.








Je to přesně 929 let, co se v Kosmově kronice objevila první písemná zmínka o Brně – o městě, kde máme možnost již několik let zúčastnit se Stavebního veletrhu.
 
Stavebního veletrhu, kde se schází vystavovatelé z mnoha zemí světa.
 
A i my, patříme mezi ně!
 
V letošním roce 2020 máme opět možnost prezentovat naše služby, produkty a pokroky společně s dalšími 10-ti seriózními firmami, které jsou nezbytnou součástí našeho spolu-vystavování v oblasti střech a izolací.  Jako jeden velký tým zabereme 13 výstavních ploch, což je přesně 500 m2 plochy, plochy kde naleznete veškeré informace a odpovědi na vaše otázky.
Veletrh Brno
 
Informace, či zodpovězení otázek jsou přesně pro ty, kteří přemýšlí neboli uvažují o pořízení plechové či plastové krytiny, shání izolaci a neví jestli zvolit mezi alternativou klasickou či přírodní. Pro ty, kteří mají v plánu zastřešit své pergoly či terasy, chtějí řešit střešní okna ať už do svých podkrovních bytů, rodinných domů či administrativních budov a zároveň chtějí vyřešit i stínící techniku v podobě žaluzií, rolet a mnoho dalšího.



 
Každého z Vás uvítáme v našich 13-ti výstavních plochách, kde známe smysl a cíle stavebnictví. Přijďte mezi nás, rádi se s Vámi uvidíme a přátelsky pozdravíme.




Závěrem nám dovolte, abychom Vám představili naše spoluvystavovatele:


Logo Satjam

Firma působící na trhu od roku 1995. Jsou dodavatelé kovových lehkých střešních krytin, trapézových plechů, okapových systémů, profilů, doplňků a mnoho jiných výrobků používaných ve stavebnictví. V roce 2004 získali ocenění kvality CZECH MADE.  Jejich principem je kvalita, která prostupuje každou činností ve společnosti. Jednotlivé procesy probíhají dle norem ISO. Jejich výroba je zajištěna ve dvou halách, v Ostravě a Písečné u Jeseníku.

 

     Logo Pama

PAMA a.s. byla založena v roce 1993 jako rodinná firma se sídlem v Ostravě nad oslavou. Jejím cílem je specializace na prosvětlovací sklolaminátové a polykarbonátové desky, profily a systémy.  Nabízejí zkušený tým obchodně technických zástupců, odborně zaškolené montážníky. Vlastní zámečnickou a klempířskou výrobu, vlastní manipulační techniku a také skladové zásoby.

 

      Logo Pema Roofs

Je firma, která je držitelem certifikátu GERARD GRADUATE ROOFER.  Zabývají se montáží lehké plechové střešní krytiny GERARD. Jejich prioritou je spokojený zákazník  tudíž dbají na vysokou kvalitu prováděných služeb.

 

      Logo Lomanco

Firma LOMANCO využívá nejlevnější zdroj energie, a to je přírodní vítr, který je zcela zdarma, ale hlavně je nevyčerpatelný. Tím pádem ventilační turbíny LOMACO  šetří elektrickou energii, protože pro svou činnost žádnou elektrickou energii nepotřebují.

 

      Logo chci střechu

Od  roku 2013 se firma stala držitelem certifikátu řízení jakosti kvality ISO 9001:2009, také získali značku „ KVALITNÍ FIRMA – certifikace firem na základě spokojenosti zákazníka“.  Zhotoví Vám přesný položkový rozpočet – samozřejmě kompletní, tak jak má být a vypadat.

 

      Logo žaluzie Renesun

RENESUN firma se založila v roce 2002, od té doby vybudovali úspěšnou a fungující firmu. Zabývají se především oblastí stínící techniky.  Jejich provozovny naleznete nedaleko města Frýdku – Místku a na Opavsku v obci Strahovice.

 

  Logo DASPRA BUILDING

Firma DASPRA BUILDING Vám nejlépe odpoví na otázky proč izolovat a tím pádem šetřit. Kromě přírodních tepelných izolací rostlinného nebo živočišného původu Vám také nabídnou nové typy materiálů – pěnové, minerální či speciální. Výběr mají široký a myslí i na ty nejnáročnější zákazníky.

 

        Logo GUTTA

GUTTA je na trhu již 20 let. Jejich eshop Vám nabídne vše, od plastových krytin, střech, fólií a mnoho dalšího. Rádi Vám zdarma poradí, expedují zboží do 2 dnů. Neváhejte navštívit jejich stránky a vybrat si dle vašich požadavků a přání.

 

        Logo fotovoltaické stavby

Zajišťují vše, co se týká solárních panelů a fotovoltaické elektrárny. Střešní elektrárny se stávají stále běžnější součástí budov a slouží především na pokrytí vlastní spotřeby elektrické energie. Přiblíží Vám jak vlastně solární panely fungují.

 

        Logo HR Wood

Je rodinná firma, která sídlí v Žatčanech. Specializují se na výrobu a montáž příhradových nosných konstrukcí, vazníků, dřevostaveb, pergol, garážových stání a mnoho dalšího. Připraví Vám cenovou kalkulaci zdarma dle projektu.



Štítky: Projekt střechy
Rubriky článků