Powered by Smartsupp
Hledám střechu Hledám firmu Hledám radu Vizualizace střechy

Aktuality



PREFA Aluminiumprodukte s.r.o.
K Zelenči 2883/14
193 00 Praha 9 - Horní Počernice

Web
: cz.prefa.com
Email: office.cz@prefa.com

PREFA slaví úspěšných 15 let na českém trhu

15. 5. 2019

Společnost PREFA Aluminiumprodukte s.r.o. slaví letos 15. výročí působení na českém trhu. Za tuto dobu si vybudovala pozici silného hráče na poli kvalitních střešních krytin a fasádních prvků. Hliníkové střešní krytiny jsou v současnosti moderním trendem. Důvodem je vysoká kvalita a výjimečný design.


Hliníkové prvky PREFA
 se stávají stále více populární. Může za to kvalitní, nekorodující a téměř nezničitelný materiál, široká škála barev a dobrá zpracovatelnost při pokládce na jakýkoliv tvar, či sklon střešní nebo fasádní roviny. Dalšími podstatnými argumenty jsou kromě nízké hmotnosti a kompletního uceleného systému ještě architektonicky čisté linie a geometricky přesný vzhled položené plochy. Všechny střešní krytiny PREFA jsou dodávány v paletě matných barev nejvyšší kvality P.10 se zárukou 40 let na stálobarevnost. O všech zmíněných přednostech se za uplynulých 15 let přesvědčilo více než deset tisíc investorů po celé České republice, v horských i podhorských oblastech, stejně tak jako v městských aglomeracích.

Plechové krytiny Prefa Zasněžený dům s krytinou Prefa

Jednou z prvních tuzemských PREFA realizací byla v roce 2004 rekonstrukce střechy horského hotelu Hořec v Peci pod Sněžkou, která získala v rámci veletrhu Střechy Praha cenu METALSTAR 2004 za nejlepší kovovou krytinu (PREFA falcovaný šindel, rezedová zeleň) a její detail. Střešní a fasádní panel FX.12 pak o osm let později získal cenu za nejlepší exponát veletrhu Střechy Praha 2012 s názvem "Zlatá taška 2012". Kromě řady ocenění a patentovaných technických řešení se PREFA Aluminiumprodukte může pochlubit také nadstandardními poradenskými službami pro architekty, projektanty, realizační firmy a každoročním školením klempířů a pokrývačů pod názvem PREFA Academy, které za celou dobu působení absolvovalo již více než 1000 účastníků.

Restaurace se zelenou krytinou od Prefa

I pro letošní rok nabídne PREFA svým klientům produktovou novinku
– PREFA střešní šindel DS.19, který byl poprvé představen na výstavě Střechy Praha 2019. V prodeji je tento unikátní produkt již od 1. 4. 2019.


Zdroj: prefa.com



Štítky: Střešní krytina, Plech na střechu, Lehká krytina, Stavby, stavebnictví
Rubriky článků