Powered by Smartsupp
Hledám střechu Hledám firmu Hledám radu Vizualizace střechy

Aktuality

VIDEO: Stavební veletrh v Brně se vydařil!

22. 3. 2019

Klikněte do obrázku níže a zhlédněte krátké video (3 minuty) ohledně našeho působení na Stavebním veletrhu Brno.



Na přelomu února a března jste nás mohli potkat na Stavebním veletrhu v Brně, kde pod naší záštitou vystavovalo 9 seriózních firem své produkty, ať už z oblasti střešních krytin, izolací nebo odvětrávacích turbín.
Náš dojem z letošního veletrhu není vůbec špatný. A není divu.
Celkově na něj dorazilo více než 25 tisíc návštěvníků, mezi nimiž nechyběli prostí zájemci o stavebnictví, na slovo vzatí odborníci či potenciální zákazníci. Obsazeny byly 3 pavilony, z nichž my jsme se usadili v tom největším, pavilonu P, který soustředil firmy a vše co se týče stavebnictví. Vystavovatelů se sešlo dohromady 256, převážně z nejrůznějších koutů České republiky. Celková zabraná plocha těchto vystavovatelů dosáhla neuvěřitelných 14 471 m2, z toho my jsme zabrali cca 650 m2 jednolité plochy.
Zajistili jsme návštěvníkům unikátní možnost seznámit se s krytinami, izolacemi a výrobky příbuzenských oborů značkových firem na jednom místě. Návštěvník tak nemusel složitě a chaoticky bloumat po veletrhu od jednoho výrobce ke druhému. S námi je měl všechny pohromadě.

Stavební veletrh Brno - pohled zevnitř seshora

Jak jsme již zmiňovali v minulém příspěvku, jedna z našich vystavujících firem, TERMO-KONOPÍ dokonce bojovala v soutěži Zlatá medaile o nejlepší exponát veletrhu. Bohužel se nakonec nezadařilo, což je nám velice líto. To však neznamená, že daný výrobek nebyl kvalitní, naopak. Pouze soutěžil s těmi nejlepšími z nejlepších. Snad to vyjde příště.
Děkujeme všem, kteří jste nás po dobu veletrhu osobně navštívili a pro ostatní nezbývá než čekat na příští veletrh v Brně zase až za rok, popřípadě, pokud naléháte, nás můžete kontaktovat a setkat se s námi osobně v naší firmě. Budeme se vždy snažit Vám vyjít maximálně vstříc.

Vaše Krytiny-Střechy.cz


 Jiří Koliba, vrchní ministerský rada sekce průmyslu, surovin a stavebnictví Ministerstva průmyslu a obchodu ČR

Stavařina má jednu krásnou vlastnost, zůstává po ní něco pěkného, hmatatelného, účelného a sloužícího. Vždycky jsem říkával, že se těším, až nastanou pro stavebnictví lepší časy, až se dostaneme z velké krize, během níž stavebnictví ztratilo téměř třetinu své původní kapacity a výkonnosti. Dnes v těch lepších časech jsme a já si přeji, aby nám tyto lepší stavařské časy vydržely hodně dlouho, abychom se tu potkávali ještě několik let a říkali si: „Je to dobré, nestíháme zakázky“.



Štítky: Stavby, stavebnictví
Rubriky článků