Powered by Smartsupp
Hledám střechu Hledám firmu Hledám radu Vizualizace střechy

Aktuality


SATJAM, s.r.o.

Michalská 1032/21
710 00 OSTRAVA

+420 596 223 511
satjam@satjam.cz
www.satjam.cz

SATJAM na hradě převzal nové ocenění Česká kvalita

29. 12. 2018

Na Pražském hradě jsme převzali nové ocenění Česká kvalita – Osvědčeno pro stavbu

SATJAM znovu potvrzuje pozici výrobce prvotřídních střešních krytin

 

Společnost SATJAM se dlouhodobě profiluje jako tuzemský výrobce střešních krytin a jejich příslušenství nejvyšší kvality. Zakládáme si na výběru jakostních materiálů od předních světových výrobců. Dbáme na inovace. Průběžně modernizujeme naše výrobní linky. A díky tomu můžeme o našich produktech s jistotou tvrdit, že patří k tomu nejlepšímu, co lze v České republice na střechu dát. Potvrzuje to i nově získané ocenění Česká kvalita – Osvědčeno pro stavbu.

SATJAM na hradě převzal nové ocenění Česká kvalita

Ocenění Česká kvalita – Osvědčeno pro stavbu je součástí programu Národní ceny kvality České republiky, který zaštiťují prezident a premiér ČR. Pouze několik málo firem se touto značkou může pochlubit. Udělována je výhradně českým výrobkům, které splňují náročné kvalitativní požadavky. SATJAM ji přitom získal opakovaně a drží řadu let. „Odpovídající kvalita by měla být přirozenou součástí všech produktů a služeb, které jsou zákazníkům a klientům nabízeny. Týká se to zboží a služeb denní spotřeby a také dražších věcí,“ uvedl státní tajemník Ministerstva průmyslu a obchodu a Předseda Rady kvality ČR Robert Szurman.

Logo česká kvalitaVizitka Satjam

V roce 2018 jsme ocenění převzali během slavnostního večera 27. listopadu přímo ve Španělském sále na Pražském hradě. Obdrženou pečeť kvality nově nesou krytiny SATJAM Grande, Roof, Trend, Rapid a Bond, ale také trapézové profily SAT18, SAT18 N, SAT35, SAT40, SAT40 N a SAT50.

 



Rubriky článků