Powered by Smartsupp
Hledám střechu Hledám firmu Hledám radu Vizualizace střechy

Aktuality



BRAMAC střešní systémy 
Prosek Point - budova C
Prosecká 855/68 
190 00 Praha 9

T: 844 106 106
bramac.cz@bmigroup.com
www.bramac.cz

BRAMAC představuje další technologickou inovaci AERLOX

11. 9. 2018

BRAMAC, lídr na trhu střešních systémů, uvádí na trh novou betonovou tašku Classic AERLOX. Díky kombinaci optimalizovaného designu a upravené výrobní receptury se tento model střešní tašky vyznačuje o 30 % procent nižší hmotností než srovnatelné modely. AERLOX představuje skvělou technologickou inovaci, která obohatí domácí nabídku se střešními krytinami.


 K výrobě betonových střešních tašek je zapotřebí voda, cement a písek. Díky kombinaci optimalizace tvaru tašky, použití velmi kvalitního cementu a speciálního kameniva je zajištěno snížení hmotnosti tašky a přitom je zachována požadovaná pevnost. Výsledkem je Classic AERLOX, který je o 30 % lehčí než srovnatelná betonová taška.  

Model tašky Classic AERLOX je opatřen vyspělou povrchovou úpravou Protector PLUS s použitím vrstvy mikrobetonu. Tím je zaručena dlouhodobá stabilita původní barevnosti. Samozřejmě i tento model splňuje normou požadované vlastnosti betonových tašek, jako jsou především tvarová stálost, pevnost a mrazuvzdornost.

Srovnání Classic Aerlox betonové tašky a obyčejné betonové tašky

Hlavním benefitem novinky Classic AERLOX je nízká hmotnost. Pokládka tohoto modelu je tak méně fyzicky náročná a z toho vyplývají i nižší náklady na manipulaci.  Díky nízké hmotnosti je taška Classic AERLOX vhodnou volbou pro rekonstrukce střech, u kterých je nosnost krovu limitována.

Více informací naleznete na webu Bramac
Informační leták AERLOX - zde

Výhody betonové tašky Classic Aerlox
Odkaz na výrobce: https://www.bramac.cz/produkty/betonove-tasky/classic-aerlox

Štítky: Střešní krytina, Betonová taška
Rubriky článků