Powered by Smartsupp
Hledám střechu Hledám firmu Hledám radu Vizualizace střechy

Aktuality

Krytiny-Střechy v novém kabátě!

4. 7. 2018

Vážení návštěvníci portálu Krytiny-Střechy.cz,
je nám velkou ctí přivítat vás na kopletně zrekonstruovaném webu, na kterém jsme pracovali poslední měsíce. Byla to dřina, byly to nervy - ale výsledek se dostavil a my máme tu čest představit vám novou verzi, která s sebou přináší mnoho funkcionalit a vylepšení.

Tak jak bývá zvykem - když novou střechu, tak jedině správnou kombinací vzhledu, funkčnosti a odolnosti. Stejně tak jsme postupovali při rekonstrunkci starého webu, který jsme překopali od základů. Můžeme tedy říci, že jdeme s dobou a dokážeme nabídnout kvalitní obsah, pod kvalitní střechou. Navíc responzivně!

Můžete k nám tedy přistupovat z jakéhokoliv zařízení.
Vždy dokážeme obsah nabídnout ve verzi webu odpovídající šířce obrazovky.

Pro jaké zařízení se web přizpůsobí?
Stolní počítač  Notebook  Mobilní telefon  Tablet  Ostatní 

A co je tedy nového?

- Máme novou hlavičku vč. menu, které se přizpůsobí všem monitorům a vždy nabídne svůj obsah přehledně. Taktéž jsme změnili a zjednodušili naše logo.

- Přizpůsobili jsme články. Celkově se zlepšila přehlednost a čitelnost. Máme tak více možností, jak přidávat obsah v různých formátech a přesto kvalitně. 

- Všechny krátké zprávy a školení teď naleznete na jednom místě. V pravém panelu tak máte jednoduchý a stručný přehled o novinkách ze světa střech spolu s odbornými školení.

- Zpřehlednili jsme produkty v katalogu střešních krytin

- Inovovali jsme katalog realizačních firem! Kdykoliv si tak jednoduše můžete vyhledat řemeslníka ve vašem kraji či okrese rychle a přehledně.

- A mnoho, mnoho dalšího..

Než abychom vám zde rozepisovali desítky nových funkcionalit a vylepšení, doporučíme vám projít si náš nový web dle svých potřeb a využívat jej naplno.
Jsme rádi, že jste tu s námi a doufáme, že se vám naše nová střecha bude líbit.

Tým Krytiny-Střechy.cz


Rubriky článků