Powered by Smartsupp
Hledám střechu Hledám firmu Hledám radu Vizualizace střechy

Aktuality

Představení firem na výstavní ploše Krytiny-střechy.cz

20. 4. 2018

Logo Satjam Společnost působící na českém trhu více než dvaadvacet let. Na trh dodává moderní střešní systémy a klade důraz na funkčnost, kvalitu a přijatelnou cenu. Jejich střešní krytiny získaly v roce 2004 ocenění kvality Czech Made. Výroba je zajištěna ve dvou halách, v Ostravě a Písečné u Jeseníku. Základem všech výrobků společnosti SATJAM je ocelový a hliníkový plech. Satjam každoročně rozšiřuje svoji nabídku o nové střešní krytiny. Firma má po celé České republice bohatou síť prodejců stavebních materiálů a zajišťuje i poradentství pro investory a architekty.

Juta a.s. je výrobcem sortimentu nejen pro stavebnictví, ale i pro oblast zemědělství, obalových materiálů a materiálů pro technické účely. Více než dvě třetiny svých produktů vyváží do zahraničí. Také se pyšní bohatou a dlouhou historií, založena byla už ve druhé polovině 19. století. V té době začínala společnost vyrábět příze, tkaniny, nebo lana z přírodních materiálů. Dnes vyrábí pro střechu fólie a membrány do střešních systémů, přírodní tepelnou izolaci ze lnu.

PEMA ROOFS s.r.o., to je střecha Gerard. Firma s pětadvacetiletou zkušeností nabízí plechovou krytinu s granulátem ze sopečných kamenů. Ta je zároveň stlačeným ocelovým střešním systémem, jež odolá hurikánu i zemětřesení. Firma se může pochlubit i velmi zajímavou historií, jejím zakladatele je totiž Lou Fisher. Ten vůbec jako první vyrobil ocelovou střešní tašku. V letošním ročníku stavebních veletrhů jsou krytiny Gerard zastoupeny v soutěži „Vyhraj střechu“ v rámci Stavebního veletrhu v Brně.

Česká firma založená v roce 1993 prodává sklolaminátové střešní krytiny nebo sendvičové panely. Zároveň se zde můžete spolehnout na montáž zkušenými řemeslníky, na obsáhlá a ověřená školení a technickou podporu. Logo Pama

 Logo IKO Společnost, zabývající se výrobou šindelů, která může jako jediná v Evropě využívat know-how vyvinuté v rámci skupiny IKO v Kanadě a USA. Suroviny pro zpracování jsou získávány pouze v rámci uskupení IKO. Nabízí více než sedmdesát různých typů, druhů a samozřejmě barev šindelů.

Firma Keramet se zaměřuje na výrobu hliníkových polotovarů. Své služby nabízí hlavně malým odběratelům prostřednictvím drobných dodávek. Zároveň ale spolupracuje s tuzemskými a zahraničními obchodními partnery.

Logo Dachstar Už od roku 1993 se firma Dachstar zaměřuje na střešní okna a půdní schody. Pro zákazníky připravuje montáže i výrobu konstrukcí střešních oken. Vzhledem k bohatým zkušenostem společnost nabízí řešení individuálních požadavků klienta.

Plastové střešní krytiny EUREKO nabízí firma Regraplast. Krytiny jsou vyrobeny ze surovin získaných separací odpadních plastů. Ty pocházejí především za automobilového průmyslu. Plasty použité na výrobu krytin sloužily už dříve jako díly autointeriérů, nárazníky nebo například nábytkářské doplňky. EUREKO poskytuje záruku třicet let, výrobky jsou tedy co možná nejlépe ošetřeny proti povětrnostním vlivům. Logo Eureko

Logo Chci střechu Jasný a všeobjímající název firmy odkazuje na tým tesařů, pokrývačů a klempířů, kteří si potrpí na tradici řemesla. Nabízí vám kompletní služby, od prvotního projektu po položení poslední střešní tašky.

Společnost reaguje na vzrůstající popularitu tradiční střešní palmové krytiny, jež vizuálně zaměníte s pravými listy nebo rákosem. Nabízí tedy syntetické palmové listy, produkt PALMEX. Stojí si za dlouhou trvanlivostí, vysokou kvalitou, a hlavně ekologickým aspektem lepší budoucnosti nás všech. Treehouses pokrývá stavby v autentickém stylu a specializují se na domy v korunách stromů. Logo Tree Houses


Rubriky článků