Powered by Smartsupp
Hledám střechu Hledám firmu Hledám radu Vizualizace střechy

Aktuality

PREFA SIDING.X – nezaměnitelná fasáda

27. 2. 2018

Nové fasádní prvky PREFA Siding.X představují opticky dokonale vyvážený, nezaměnitelný a funkčně spolehlivý systém, který uspokojí ty nejnáročnější požadavky projektantů a investorů. Vynikající konstrukční vlastnosti hliníkových obkladů umocňují designové přednosti, které stoprocentně přesvědčí.

Detail Siding.X
Obr.1 : Detail Prefa Siding.X
Prefa logo

PREFA Aluminiumprodukte GmbH
K Zelenči 2883/14
193 00 Praha 9 - Horní Počernice
tel.: +420 234 496 501
Fax: +420 234 496 500
e-mail: office.cz@prefa.com

web: http://cz.prefa.com/cz/


Siding.X je vyroben z vysoce kvalitního hliníku tloušťky 1,0 mm. Vyniká proto nejenom svojí tuhostí, ale je také velmi lehký (3,3 – 4,3 kg/m2), a především nerozbitný, mimořádně stabilní, rezuvzdorný a bezúdržbový. Montuje se svisle nebo vodorovně (případně diagonálně), a to jak s přiznanou spárou (šířka 15 mm a hloubka 7 mm), tak beze spár. Skladba na vazbu skýtá mnoho variant kladečských plánů a podtrhuje opticky a architektonicky zajímavý vzhled fasády, a současně také zvyšuje pevnost samotného obkladu. Kotvení je přímé pomocí vrutů do spodní hliníkové nebo dřevěné konstrukce.

Pohledově Siding.X zaujme nepravidelnými povrchovými zlomy, které umožňují vytvořit futuristický design moderní fasády. Siding.X tak poskytuje z každého úhlu jiný pohled díky nekonečné hře světla a stínů. Pro zachování nepravidelnosti povrchu je každý prvek Siding.X již z výroby jedinečný. Lehké zlomy plochy se tak neopakují a i na velkých plochách jsou nepravidelné a přesto elegantní a noblesní.

Fasáda Prefa Siding.X
Obr. 2 Fasáda Prefa Siding.X
Prefa Siding.X v jiné variantě
Obr. 3  Prefa Siding.X v jiné variantě

Obdélníkové obkladové profily Siding.X jsou dostupné v délkách 500 až 2500 mm a ve skladebných šířkách 200, 300 nebo 400 mm. Vybírat je lze z 20 standardních barev, včetně oblíbené tmavě hnědé, antracitové, světle šedé, pískové nebo tmavě červené. Kvalitní dvouvrstvý vypalovaný lak zaručuje vysokou rezistenci vůči UV záření, dlouhodobě rozdílným teplotám i povětrnostním podmínkám. Barva si proto po dlouhá léta udrží stále stejný odstín, nepopraská a neoloupe se. Povrchová úprava P.10 neobsahuje žádné těžké kovy a je chráněna 40letou zárukou stejně jako jakost materiálu.

______________________________________________________________________

Společnost PREFA Aluminiumprodukte GmbH si za posledních 70 let udělala jméno v celé Evropě díky vývoji, produkci a odbytu vysoce kvalitních střešních a fasádních systémů z hliníku. Značka PREFA je v současnosti úspěšně zastoupena na trhu v 21 evropských zemích, sídlo firmy je ve městě Marktl/Lilienfeld v Dolním Rakousku. Skupina PREFA zaměstnává 400 pracovníků. Více než 4.000 druhů položek je vyráběno výhradně v Rakousku a Německu. Společnost PREFA je součást skupiny podniků průmyslového celku Dr. Cornelius Grupp, který po celém světě zaměstnává více než 6000 zaměstnanců ve více než 30 výrobních závodech. Na českém trhu je firma PREFA Aluminiumprodukte s.r.o. od roku 1994, sídlo má v Praze v Horních Počernicích a v současnosti ji tvoří 21 členný tým.

Pro více informací se prosím obracejte na:
Karin Alexandrová                                                                                      Ing. Kristian Hanko
PREFA Aluminiumprodukte s.r.o.                                                                MediaTrust Communications spol. s r. o.
K Zelenči 2883/14, 193 00 Praha 9 – Horní Počernice                                Kodaňská 46, 100 00 Praha 10
T: +420 234 496 506                                                                                    T: +420 234 066 208
E: karin.alexandrova@prefa.com                                                               E: khanko@mediatrust.cz
www.prefa.com                                                                                          www.mediatrust.cz

 


Rubriky článků