Powered by Smartsupp
Hledám střechu Hledám firmu Hledám radu Vizualizace střechy

Aktuality

I sněhové zábrany mohou vypadat atraktivně

30. 10. 2017

Společnost RHEINZINK představuje nový systém sněhových zábran S5 s atraktivním vzhledem.


Funkční a designové zároveň

Funkce

Systém sněhových zábran slouží k zajištění ochrany provozu a chodců před padajícím sněhem a ledem ze střech. U falcovaných krytin se osvědčil trubkový systém sněhových zábran. Tento sortiment byl rozšířen o nový systém sněhových zábran RHEINZINK S5. Systém S5 nejen zlepšuje zabezpečení proti pádu sněhu a ledu, ale také zvyšuje estetickou hodnotu falcované krytiny RHEINZINK.

Design

Systém S5 je designová varianta sněhových zábran, která kromě vysoké únosnosti vyniká i atraktivním vzhledem. Lišta sněhové zábrany S5 má na pohledové ploše vsunut pásek plechu RHEINZINK, odpovídající kvalitě povrchu střešní krytiny RHEINZINK.

Střecha a sněhová zábrana tvoří celek, který odpovídá nejvyšším estetickým nárokům.
Novým liniovým systémem S5 získaly sněhové zábrany z průmyslového designu vzhled velmi elegantní.
Sněhové zábrany Rheinzink


Systém se skládá ze čtyř základních přesně lícujících komponentů:



Montáž

Systém se vyznačuje snadnou instalací. Svorky sněhových zábran se připevní na dvojitou stojatou drážku dvěma šrouby pomocí momentového klíče na 15 – 17 Nm. Svorka sněhové zábrany se montuje na každou dvojitou stojatou drážku. Před montáží samotné lišty sněhové zábrany nejdříve ze strany nasuneme patřičný počet upevňovacích spon a držáků ledu (držáky ledu nejsou vždy požadované), poté lištu sněhové zábrany pomocí spony přišroubujeme na místo připravené svorky sněhové zábrany.

RHEINZINK klade velký důraz na propojení životnosti, funkčnosti a kvality s estetickými hodnotami kovových střech. Kvalita, spolehlivost a funkčnost střešních krytin je prvořadá a s tím jdou ruku v ruce veškeré doplňky střešních krytin a fasádních systémů RHEINZINK (např. systém pevných a posuvných příponek RHEINZINK Clipfix).



Zdroj textu: Společnost RHEINZINK

Produkty Rheinzink v Katalogu střešních krytin a prvků naleznete pod těmito odkazy:

Katalog střešních krytin

Plechové falcované krytiny Rheinzink

Katalog střešních prvků

Titanzinkové žlaby a svody - půlkulaté





Štítky: Prvky proti sjíždění sněhu ze střechy
Rubriky článků