Powered by Smartsupp
Hledám střechu Hledám firmu Hledám radu Vizualizace střechy

Aktuality

Jaké střechaře najdete na Stavebním veletrhu v Brně ?

26. 4. 2017

Nezmeškejte příležitost vyhrát střechu a 5 dalších cen na Stavebním veletrhu v Brně, který začíná již za pár hodin.
Jaké střechaře najdete na Stavebním veletrhu v Brně ?

KDY: 26.4. - 29.4. 2017

KDE: Pavilon P, číslo stánku 070


Zúčastněte se soutěže na naší výstavní ploše na Stavebním veletrhu v Brně

Ceny do soutěže, která proběhne na Stavebních veletrzích v Brně věnovali naši spoluvystavovatelé. Jedná se o absolutní novinky v sortimentu nebo materiály s netradičním použitím, ale i kvalitní nářadí aj.

Stačí odpovědět správně pouze na 3 anketní otázky a vhodit anketní lístek do hlasovacího zařízení.

VYHRÁT MŮŽE OPRAVDU KAŽDÝ


Pravidla soutěže naleznete ke stažení zde pod tímto odkazem

KDO S NÁMI VYSTAVUJE

Na ploše Krytiny-strechy.cz jsme pro Vás připravili kompletní střechu ať už pro renovaci nebo novou střechu, ale i netradiční inspiraci. Nečekejte až za Vás řemeslníci vyberou, poznejte a porovnejte si materiály sami.

SATJAM


Vyrábí a dodává na trh moderní střešní systém s důrazem na kompletnost, funkčnost, kvalitu a přijatelnou cenu. Střešní krytiny SATJAM získaly v roce 2004 (jako první v ČR) ocenění kvality Czech Made. Cena věnovaná do soutěže: 100m2 hliníkové střešní tašky SATJAM TREND ALUMAT

TOPSTEIN


Společnost se zabývá výrobou produktů z přírodní břidlice, žuly, pískovce, aj. Specializace je především na střešní břidlici a ostatní břidlicové výrobky. Dále také vyrábí různé produkty z žuly, mramoru a pískovce. Jsou přímí dovozci různých hotových výrobků z přírodního kamene z celého světa. Cena věnovaná do soutěže: 5m2 břidlicového obkladu HARTTA Black Slate

JUTA

Výrobce širokého sortimentu produktů pro stavebnictví a zemědělství, obalových materiálů a materiálů pro technické účely. Pro střechu a stěny vyrábí membrány a fólie do střešních a fasádních systémů, přírodní tepelnou izolaci ze lnu. Cena věnovaná do soutěže: 150m2 monolitické difuzní fólie JUTADACH MONOLITIC 2AP.

DACHSTAR

Skupina lidí z firmy Dachstar s.r.o. se zabývá problematikou střešních oken a půdních schodů již od roku 1993. Bohaté zkušenosti, a to jak z oblasti montáže, užívání i samotné konstrukce střešních oken popř. půdních schodů je vede k přesvědčení, že Vám mohou nabídnout cenné rady a pomoci při řešení Vašich individuálních zadání. Cena věnovaná do soutěže: plastové střešní okno Klasik PVC E1, 78x98 včetně lemování.

PAMA

Nosným programem je prodej sklolaminátových střešních krytin, prosvětlovacích krytin, polykarbonátů, polyuretanových tepelných izolací a sendvičových panelů. U všech nabízených produktů je firma výhradním, nebo přímým dovozcem pro ČR. Cena věnovaná do soutěže: akuvrtačka NAREX ASV.

IKO

IKO se stalo za dobu svého působení specialistou na šindele, čímž je zaručena nejvyšší kvalita výrobků a jistota pro Vaši střechu. IKO nabízí ze široké nabídky více než 70 různých druhů, typů a barev šindelů, ze kterých si můžete vybrat přesně podle vašich potřeb a přání. Cena věnovaná do soutěže: 15m2 střešního šindele Cambridge Extreme 9,5°.

BESK

Český výrobce betonové střešní krytiny. Tašky jsou probarvené ve hmotě a opatřené velmi kvalitním dvojnásobným akrylátovým nástřikem od renomované německé firmy, která se problematikou barev na střechu zabývá více jak 50 let. Dokonalý povrch a atraktivní vzhled tašek v pěti barevných odstínech oceňují zákazníci nejen v ČR, ale i v zahraničí.

TREE HOUSES

Palmex International vyrábí materiál pro syntetické střešní listy od roku 1998. Od tradičních domů přes rekreační a zábavní střediska až po vyhlášené hotelové komplexy, všude listy velmi překvapily svým osobitým stylem, jednoduchostí a přidanou hodnotou pro stavbu i její okolí. TREE HOUSES s.r.o. je výhradním distributorem střešní krytiny Palmex pro Českou republiku, Slovensko, Chorvatsko a Řecko. Produkty splňují všechny požadavky norem určených pro střešní krytinu.

REGRA PLAST

Společnost REGRA PLAST spol. s r.o., je výrobní podnik se zaměřením na výrobu z plastů. Společnost provozuje výrobní závod, ve kterém jsou hlavním produktem střešní krytiny EUREKO. Výrobek Eureko BNC - břidlice německý čtverec, je převzatý prvek z SRN, na kterém však provedl český výrobce některé konstrukční změny týkající se upevňování či dilatace výrobku. Ryze český původ potom mají veškeré doplňky.

CHCI STŘECHU

Realizační firma provádějící pokrývačksé, tesařské práce s dlouholetou tradicí. Certifikace značek Tondach, Bramac, Velux, Röben, Ruukki a Roto. Především poctivé řemeslo, tak jako bývalo „kdysi“. Spolehliví a pečliví řemeslníci, kteří ručí za svou práci vlastními jmény.

PEMA STAV

Obchodní a stavební firma PEMA STAV s.r.o. vznikla v roce 2014 transformací z původní stavební firmy Střechy - Petr Šebest. Nyní firma PEMA STAV s.r.o. postupně rozšířila nabízené služby. Spolupracují od roku 2006 s firmou Vekamaf s.r.o. jakož to s dovozcem střešní krytiny GERARD z Nového Zélandu.

CHCETE SOUTĚŽIT NEBO SE ZÚČASTNIT STAVEBNÍHO VELETRHU ?

ZÍSKEJTE NA VELETRH VSTUPENKU ZDARMA

Klikněte ZDE a získejte zdarma vstupenku na Stavební veletrh Brno



Rubriky článků