Powered by Smartsupp
Hledám střechu Hledám firmu Hledám radu Vizualizace střechy

Aktuality

Prezentace střech na Stavebních veletrzích Brno v novém kabátě

12. 4. 2016

Letošní ročník brněnských veletrhů se blíží, co nového přinese?

Odborný portál Krytiny-strechy.cz s BSV přináší na Stavební veletrh Brno nový, svěží a moderní trend. Zcela jinou unikátní expozici od A do Z přehledně a na jednom místě. Stavební veletrhy Brno mají velmi dlouhou a výbornou minulost, a tak v letošním ročníku přivádí Krytiny-strechy.cz do expozic brněnských stavebních veletrhů výrobce střešních krytin a doplňků na jednu plochu se stejným cílem, ukázat své novinky na nejvýznamnějším stavebním veletrhu v ČR. Na ploše zhruba 300m2 výstavní plochy, nebudou chybět zástupci tašek, plechových střešních krytin, břidlice, šindelů, hliníku, plastových krytin a tepelných izolací.

Nabízíme zcela jiný formát, než na jaký jste byli doposud zvyklí.

ČR má několik prestižních veletrhů a Brněnské stavební veletrhy patří k jedněm z nich a na Moravě budou letos stavební veletrhy vylepšené o netradiční prezentace vystavovatelů. Neočekávají se od našich expozic žádná společenská setkání, ale prezentace jednotlivých produktů, novinek a zajímavostí výrobců střešních krytin a doplňků. Přímo na místě si může zákazník prohlédnout nabízený sortiment, sáhnout si přímo na produkty, které ho zaujmou, zjistit podrobnosti k novinkám, které ho přímo zajímají, řemeslníci pak získají nové zkušenosti a přehled o nových materiálech, postupech apod. Chybět nebudou ani originální demonstrace ukázek některých produktů.  Nemusíte nikam chodit, vše najdete na jednom místě.

Jak budou jednotlivé expozice fungovat?

Mezi zástupci bude možné pohodlně procházet, vystavené produkty tak uvidíte ze všech stran. Není potřeba nikoho složitě hledat, expozice budou suplovat otevřené prostory, už žádné uzavřené, neosobní stánky s prospekty. Hledejte výstavní plochu Krytiny-strechy.cz a „Vyberte si střechu chytře“.

Vizualizace expozic střech na Stavebních veletrzích v Brně 2016, zdroj: BVV a Krytiny-strechy.czVizualizace expozic střech na Stavebních veletrzích v Brně 2016, zdroj: BVV a Krytiny-strechy.cz 
Vizualizace expozic střech na Stavebních veletrzích v Brně 2016, zdroj: BVV a Krytiny-strechy.czVizualizace expozic střech na Stavebních veletrzích v Brně 2016, zdroj: BVV a Krytiny-strechy.cz

Obr.: Vizualizace expozic střech na Stavebních veletrzích v Brně 2016, zdroj: BVV a Krytiny-strechy.cz

Koho na veletrzích najdete a co si pro Vás nachystali

Odborný portál Krytiny-strechy.cz a BSV pro všechny návštěvníky sjednotil zástupce různých druhů střešních krytin a izolací, s technickým poradenstvím pomůže zkušená realizační firma. Své plechové střešní krytiny představí firma Satjam se soutěží „Získejte střechu zdarma“ S velmi netradiční expozicí přijede do Brna společnost Rockwool, která názorně ukáže, jak jsou izolace společnosti Rockwool voděodolné a nehořlavé. Ve dvou samostatných vitrínách uvidíte přímou ukázku vody a ohně, jak působí na izolace na výstavních plochách stavebních veletrhů. Netradiční povrch hliníku přiveze na Moravu společnost Keramet. Pokud návštěvníky zajímá, jak správně položit šindel, který je určen na střechy již od 9,5°, pak právě pro ně je určená expozice společnosti IKO. S plastovými krytinami přijedou zástupci společností Eureko-Regra Plast a Pama, která navíc představí své nadkrokevní izolace a s břidlicí nebude chybět společnost Topstein. Zástupcem pro taškové krytiny bude realizační firma Chci střechu, která Vám poradí i s technickými otázkami při realizaci střechy.

Stavební brněnské veletrhy, které se konají letos ve dnech od 20. do 23. 4.2016 poskytnou všem návštěvníkům komfort, moderní expozice, zajímavé produkty, unikátní prezentaci.



Štítky: Stavby, stavebnictví
Rubriky článků