Powered by Smartsupp
Hledám střechu Hledám firmu Hledám radu Vizualizace střechy

Aktuality

Rekonstrukci i novou střechu lze sehnat přes poptávkové systémy

27. 1. 2016

Střecha je bezpochyby zásadní stavební konstrukce. Budovu lze plnohodnotně využívat, jen když je střecha v pořádku. Před zahájením její stavby nebo rekonstrukce musí majitel vybrat vhodného zhotovitele stavby, který práci vykoná kvalitně a v domluveném harmonogramu. Jak najít spolehlivou firmu, která se o výměnu střešní krytiny, výstavbu nové či její částečnou rekonstrukci bez problému postará? Na internetu lze dnes objednat skoro všechno a v případě stavebních prací je výhodné a stále oblíbenější využít služeb poptávkového systému.
Ilustrační foto - červená střecha, zdroj: Poptávkový server Poptávej.cz

Jak (ne)hledat řemeslníky a materiál na internetu

Ilustrační foto - dřevěná střecha, zdroj: Poptávkový server Poptávej.czNa první pohled nejjednodušší řešení, jak sehnat firmu zaměřenou na střechy, je hledat kontakty volně na internetu. Zadavatel napíše do vyhledávače klíčové slovo a následně prochází výsledky. Poté přichází čas začít všechny nalezené klempíře, tesaře a další řemeslníky obepisovat emaily či obvolávat. Přehled o cenách předávají často ve formě ceníků na svých stránkách, či vás vyzvou k dodání doplňujících informací, tuto časově náročnou etapu výběru lze velmi snadno zjednodušit.

Ilustrační foto - tmavá střecha, zdroj: Poptávkový server Poptávej.czVyužití poptávkového systému je ve srovnání s hledáním na internetu jednodušší a časově i finančně úspornější. Poptávkový systém Poptávej.cz kumuluje firmy a řemeslníky, které si vždy dopředu bez výjimky ověří. Těm pak rozesílá poptávky od zákazníků v závislosti na oboru a lokalitě. První reakce může zákazník očekávat ve své emailové schránce v řádech minut ihned po zadání, vždy záleží na složitosti poptávky. Důležité je proto popsat poptávku co nejdetailněji. Uvést preferovaný typ krytiny, přibližné rozměry a další podrobnosti. Ideální je přiložit i fotodokumentaci. Firmy pak mohou snadno navrhnout nejvhodnější řešení včetně výhodné nabídkové ceny. Nemusíte se obávat, že vaše kontakty budou volně přístupné, ke kontaktům se dostanou pouze firmy a řemeslníci, kteří projeví zájem o zpracování cenové nabídky. Nespornou výhodou této cesty je získání přehledu o ceně materiálu a práce v krátkém čase a ve většině případů i výrazná úspora finančních prostředků.

Jaká je možnost výběru?

Na poptávkovém systému můžete získat nabídky v podstatě na realizaci jakéhokoliv typu střechy. Ať již zvolíte střechu valbovou, sedlovou pultovou či stanovou, zkrátka vše dle vašich preferencí, získáte tak v krátkém čase kalkulaci šitou na míru vašemu požadavku. Ať již preferujete spolupráci s menšími rodinnými firmami, živnostníky nebo snad větší firmou, díky různorodým nabídkám si tak můžete vybrat opravdu z nabídek dle svého gusta a především z lokality, která Vám vyhovuje. Proč také platit při realizaci další náklady za dojíždění dané firmy.
Ilustrační foto - střešní krytina, zdroj: Poptávkový server Poptávej.cz

Obr.: Ilustrační foto - střešní krytiny, zdroj: Poptávkový server Poptávej.cz

Poptávkové systémy nešetří jen čas, ale i nervy každého zákazníka. Celou poptávku vyřeší přes jeden poptávkový formulář. Úkon zabere zhruba dvě minuty a u Poptávej.cz je navíc zadání poptávky zcela zdarma a nezávazné.

Zdroj textu: Poptavej.cz
Logo poptávkového serveru Poptavej.cz



Štítky: Stavby, stavebnictví
Rubriky článků