Powered by Smartsupp
Hledám střechu Hledám firmu Hledám radu Vizualizace střechy

Okapové systémy - žlaby a svody

Okapový systém SATJAM Niagara na zimu sundávat nemusíte!

24. 9. 2012

Okapový systém SATJAM Niagara disponuje řadou výhod, mezi nimiž dominují především dlouhá životnost, minimální nároky na údržbu, velmi nízká roztažnost a vysoká odolnost vůči mrazu a povětrnostním vlivům. Osm barev umožňuje dobré přizpůsobení k barvě fasády či krytiny. Okapový systém SATJAM Niagara je kompletním systémem pro odvodňování střech.

 
logo Satjam Niagara







Díky jednoduchosti montáže, kompletnosti prvků systému, kvalitě zpracování, trvanlivosti, barevnosti a cenové dostupnosti se hodí téměř pro každou střechu, ať už se jedná o novostavbu či rekonstrukci střechy stávající. Hloubka žlabů a jejich konstrukce navíc umožňují bezproblémový odvod vody i při přívalových deštích, aniž by docházelo k přetékání žlabů.

Okapový systém SATJAM Niagara































Jednotlivé prvky systému jsou vyráběny z pozinkované oceli nejvyšší jakosti, s jedinečnou oboustrannou povrchovou úpravou tvořenou vysoce kvalitním polyuretanovým lakem o tloušťce 50 μm. Díky použití těchto materiálů získáváte jistotu pevnosti okapů, stálobarevnosti a odolnosti vůči mechanickému poškození a povětrnostním vlivům i dlouhou životnost.

Okapový systém SATJAM Niagara





















Za zmínku stojí i propracovaný systém nosných prvků (háků a stagů), které se dají nakombinovat tak, aby byly splněny požadavky na únosnost systému při zabudování v různých sněhových oblastech při různých sklonech střech, ať jsou střechy osazeny sněhovými zábranami nebo nikoliv. Množství a rozmístění jednotlivých háků a stagů je stanoveno tabulkami, které byly zpracovány na základě statického výpočtu a jsou součástí jedinečného montážního návodu Satjam Niagara, který je součásti katalogu „Okapový systém Niagara".

Tento katalog s montážním návodem Satjam Niagara si můžete stáhnout zde.


Okapový systém SATJAM Niagara

































autor: SATJAM



Štítky: Okapový systém, Vyhřívání okapů
Rubriky článků