Powered by Smartsupp
Hledám střechu Hledám firmu Hledám radu Vizualizace střechy

Střešní okna, světlovody a vikýře

ROTO představilo na veletrhu For Arch produktovou novinku

17. 10. 2011

V září 2011 představila společnost Roto na veletrhu For Arch v Praze Letňanech moderně navržený stánek, na němž na 70 m2 uvedla na trh novinku pro podzim 2011 - plastová střešní okna Roto Designo R7 a R4 v dekorech Borovice a Zlatý dub.

ROTO střešní okna s.r.o.
Průmyslová 1306/7
102 00 Praha 10
e-mail: roto.cz@roto-frank.com


















Novinky pro podzim 2011 - střešní okna Roto Designo v dekoru Borovice a Zlatý dub nabízejí propojení plastového profilu s příjemným dojmem dřevěného masivu a všech výhod plastových střešních oken Roto.



Plastová střešní okna Roto Designo se vyrábějí již více než 20 let a jejich životnost je nesrovnatelně vyšší než jakéhokoliv dřevěného střešního okna. Jsou vyráběna z osvědčených materiálů německé kvality, proto výrobce garantuje na profil křídla i rámu 15 let záruky proti prasknutí. Profil je odolný také proti UV záření.

 

Plastová střešní okna Roto Designo R4 a R7 v dekoru Borovice a Zlatý dub jsou standardně vybavena dvěma druhy izolačních dvojskel se součinitelem prostupu tepla celého okna Uw = 1,3 W/m2K: Roto blueLine (..5) - tepelně-izolační sklo, zvenku tvrzené, a Roto blueLine Plus (..8A) - tepelně-izolační sklo, oboustranně bezpečnostní, se samočisticí vrstvou Aquaclear, zvýšenou izolací proti hluku a přehřívání.

V podkroví bývá často poměrně vysoká nadezdívka, bohužel se tím hodně zvedá i výška spodní hrany střešního okna. Proto se všechna střešní okna Roto vyrábějí s multifunkční klikou dole na křídle a okno je tak snadno ovladatelné.



Nový inovovaný design v odstínu Antracit metallic kopíruje trend antracitových střešních krytin a na první pohled upoutá svým inovativním vzhledem a přesvědčí, že patří do nové generace střešních oken Roto Designo. Podtrhuje eleganci celé střechy.





Další články z kategorie: Střešní okna, světlovody a vikýře ZDE





autor: ROTO



Štítky: Střecha doplňky, Podkrovní okna, Denní osvětlení
Rubriky článků