Powered by Smartsupp
Hledám střechu Hledám firmu Hledám radu Vizualizace střechy

Pr články

Střešní krytiny Ruukki - záruky až 50let

6. 11. 2013

Ruukki, logo
Pekařská 695/10a
155 00  Praha
email: ruukki@ruukki.com
web: www.ruukki.cz,  www.ruukkistrechy.cz

Společnost Ruukki vyrábí své střešní krytiny profilováním povrchově upravovaného ocelového plechu. Tato lehká střešní krytina je vhodná nejen pro novostavby, ale i pro rekonstrukce, kde stav krovů předurčuje k použití velmi lehkého materiálu, aby střešní krytina nezatěžovala stávající nosníky. Materiál, který společnost Ruukki používá je i přes svou malou hmotnost vysoce odolný proti okolním vlivům, které nevyhnutelně na střešní krytinu dennodenně působí a tím zajišťuje svou dlouhou životnost vaší střechy. Kromě vysoké odolnosti střešních profilů nabízí firma Ruukki ojedinělou škálu barev povrchové úpravy.

Ruukki, maloformátová krytina FinneraObr. Maloformátová krytina Finnera, Ruukki

Nový střešní systém Finnera zaručuje extrémní odolnost ve svém revolučním zakončení přední hrany, kdy ohnutím vytváří tzv. bezešvé ukončení střechy, i pokud je použit menší formát střešních profilů. Minimalizuje se tím působení povětrnostních vlivů, které na střechu působí. V povrchové úpravě Purex dává výrobce střešní krytině záruku až 40 let. Mezi oblíbené střešní profily patří bezesporu systém Monterrey, který splňuje podmínky u budov,kde je kladen velký důraz na odolnost střechy. Ruukki poskytuje 30ti letou technickou záruku a 10ti letou estetickou záruku na krytinu Monterrey standard, u systému Monterrey Plus zvyšuje své technické záruky již na 40 let a estetické na 15let a krytina Monterrey Premium dosahuje až 50ti leté technické záruky a 20 let estetické. Monterrey Premium je krytina vysoce odolná proti opotřebení a díky svým technickým vlastnostem má minimální náklady během životnosti střechy.

Ruukki, střešní profily Monterrey, barva hnědáRuukki, střešní profil Monterrey


Obr. Střešní systém Monterrey, Ruukki

Střešní krytina, kterou společnost Ruukki označuje jako Classic™ by se dala označit jako nadčasová. Moderní technologie upevnění profilů zajišťuje snadnou instalaci bez speciálních nástrojů i na střechy s velmi nízkým sklonem. Nový reliéfní povrch zvyšuje tuhost profilů a zlepšuje zvukově izolační vlastnosti střechy pro komfort bydlení. Společnost Ruukki na tento systém u profilů T20, s povrchovou úpravou Pural Matt, dává technické záruky až 50 let.

Ruukki, falcovaná krytina ClassicVysoké technické i estetické záruky na své produkty zajišťuje společnost Ruukki díky dlouhodobě trvanlivé recyklovatelné oceli. Společnost Ruukki pracuje na vývoji energeticky účinných výrobků. Jsou uznávaným poskytovatelem energeticky účinných výrobků a řešení z oceli. Ruukki vyrábí speciální oceli, které umožňují výrobcům zdvihacích, manipulačních a dopravní strojů snížit spotřebu paliva a celkové provozní náklady. S pomocí speciálních ocelových řešení, kde je třeba méně materiálu, je možné vyrábět silnější a lehčí prostředky s větší nosností. Jako výrobce oceli je společnost Ruukki jednou z nejúspěšnéjších na trhu ve snižování produkce emisí CO2.

K originálním střešním a okapovým systémům od společnosti Ruukki je poskytována písemná záruka dokládající vysokou kvalitu výrobků a spolehlivost coby dodavatele. Výrobky s povrchovou úpravou Pural™ a Pural Matt™ mají technickou záruku padesát let a záruku na estetický vzhled dvacet let. Výrobky s povrchovou úpravou Purex™ mají technickou záruku čtyřicet let a záruku na estetický vzhled patnáct let. Na střešní plechy s povrchovou úpravou Polyester je poskytována technická záruka 30 let a záruka na estetický vzhled deset let.

Technická záruka se vztahuje na mechanickou funkčnost výrobku; společnost Ruukki garantuje, že u krytiny nedojde po stanovenou dobu k mechanickému poškození. Záruka na estetický vzhled se vztahuje na stálost vnějšího barevného nátěru výrobku; a je výrobcem garantováno, že u krytiny zůstane po stanovenou dobu zachována povrchová úprava a barva.

 

Povrchová úprava

Technická záruka

Záruka na estetický vzhled

Střešní krytiny s povrchovou úpravou Pural™, Pural Matt™ a PVDF

50 let

20 let

Okapové systémy s povrchovou úpravou Pural™

50 let

20 let

Střešní krytiny s povrchovou úpravou Purex™

40 let

15 let

Střešní krytiny s povrchovou úpravou Polyester

30 let

10 let



Zdroj, Ruukki, Krytiny-strechy.cz

Více produktů Ruukki v našem katalogu naleznete pod těmito odkazy

Plechové imitace taškových krytin
Tvarované plechové šablony
Sendvičové střešní panely

Štítky: Lehké konstrukce, Ocelový plech, Střecha záruka
Rubriky článků