Powered by Smartsupp
Hledám střechu Hledám firmu Hledám radu Vizualizace střechy

Pr články

Registrace střechy - záruka kvalitního a originální produktu

27. 7. 2017

V dnešní době, kdy se spotřebitelé setkávají s různými menšími i většími pokusy o oklamání a podvody, je dobré mít jistotu kvality zakoupených produktů. Společnost SATJAM jako český výrobce kvalitních střešních krytin proto svým zákazníkům nabízí unikátní program SATJAM Záruka Plus. Pro využití všech výhod stačí novou střechu jednoduše zaregistrovat na internetových stránkách www.satjam.cz. Tím získají klienti potvrzení prodloužené záruky na až 60 let a zároveň jistotu, že skutečně zakoupili originální výrobek SATJAM.
Ilustrační foto, střešní krytiny Satjam, zdroj: SATJAM
Doplňkovou online registrací střech a potvrzením pravosti svých výrobků reaguje společnost SATJAM na již doložené situace, kdy se spotřebitele pokusila realizační firma takzvaně napálit a deklarovala neznámý druhojakostní výrobek coby originál vyšší kvality. Dochází tedy k případům, kdy se na trhu objevují padělky střešních krytin, respektive osvědčených značek, podobně jako je tomu třeba u oblečení. Motivací takových realizačních firem je samozřejmě vyšší zisk na úkor spokojenosti zákazníka, protože střecha se většinou kupuje jedna za život – a je-li správně provedena s kvalitními produkty, vydrží sloužit ještě déle. Registrací produktů SATJAM lze pokusu o podvod snadno zabránit. Výrobní závod totiž každá nová střecha SATJAM opouští se záručním listem, který obsahuje výrobní číslo střechy. Právě to si spotřebitel spolu se svými dalšími údaji zaregistruje online.
Ilustrační foto, střešní krytiny Satjam, zdroj: SATJAM
A jak vlastně může k pokusu o podvod na spotřebitele dojít? Výrobci lehkých střešních krytin odebírají vstupní materiály – ocelové plechy a slitiny hliníku – od různých dodavatelů. Přední výrobci jako SATJAM přitom spoléhají na špičkové materiály od světově uznávaných firem. SATJAM tak volí například prvotřídní ocelové plechy od švédské společnost SSAB. Hliník SATJAM odebírá od norské hliníkárny Norsk Hydro. Tito a další dodavatelé ale sami mohou vyrábět materiál v různých jakostních kategoriích, navíc existuje řada výrobců různých nekvalitních náhražek, které ale laik nerozezná. Nákupem náhražky riskuje korozi plechů, náchylnost k mechanickému poškození i kratší životnost krytiny. SATJAM ovšem vždy vybírá z těch nejlepších vstupních materiálů, což dokládá i vládou garantovaný program kvality „Česká kvalita – Osvědčeno pro stavbu“. Tuto známku kvality obdržel v České republice SATJAM jako úplně první výrobce střešních krytin.

Co tedy mají spotřebitelé dělat? V prvé řadě vybírat kvalitní krytiny známé značky, která dbá na svou pověst. Taková společnost pak dokáže doporučit i prověřenou realizační firmu – SATJAM spotřebitelům poradí v každé obchodní pobočce po celé České republice. Realizační firma poté zákazníkovi spolu se střechou dodá i originální dokumenty potvrzující pravost výrobků, kterou si nakonec spotřebitel ověří na www.satjam.cz a zároveň tím registruje svou novou střechu do garančního programu SATJAM Záruka Plus.

Registrace není zbytečná formalita, ale jistota pro spotřebitele, že zakoupil originální výrobek, který mu bude spolehlivě sloužit dlouhá desetiletí.

O společnosti SATJAM s.r.o.

Společnost SATJAM, s. r. o., působí na českém trhu od roku 1995, jako dodavatel kovových lehkých střešních krytin, trapézových plechů, okapových systémů, profilů, doplňků a mnoha jiných výrobků používaných ve stavebnictví.

Vyrábíme a dodáváme na trh moderní střešní systém s důrazem na kompletnost, funkčnost, kvalitu a přijatelnou cenu. Střešní krytiny SATJAM získaly v roce 2004 (jako první v ČR) ocenění kvality Czech Made.

Pro průmyslové aplikace – ocelové haly, logistické areály, výrobní závody, komerční centra a podobně je připravena široká paleta trapézových plechů, fasádních obkladů a panelů nebo konstrukčních profilů.

Výroba probíhá ve dvou výrobních závodech v Ostravě a v Písečné u Jeseníku na ploše téměř
80 000 m2. Čtrnáct profilovacích výrobních linek skýtá záruku dodávek výrobků ve špičkové kvalitě, množství a termínu.

Prodej a zákaznický servis zajišťuje osm vlastních obchodních středisek a síť obchodních partnerů, kterými jsou téměř všichni prodejci stavebních materiálů v ČR. Poradenství pro investory, architekty a projektanty v rámci větších projektů je zajišťováno z centrály firmy v Ostravě. Odbornost realizačních firem je zdokonalována pravidelnými bezplatnými školeními.

Kvalita je principem, který prostupuje každou činností ve společnosti. Jednotlivé procesy probíhají dle norem ISO. Základ všech výrobků tvoří kvalitní ocelový plech od nejvýznamnějších světových hutí, od roku 2013 jsme výrobu rozšířili o střešní krytiny z kvalitní hliníkové slitiny od norské společnosti Norsk Hydro.  
Ilustrační foto, střešní krytiny Satjam pro průmyslové stavby, zdroj: SATJAM

Zdroj textu:

Satjam

 

Michalská 1032/21
710 00 Ostrava
email: satjam@satjam.cz
web: www.satjam.cz.

 



Štítky: Plech na střechu, Lehká krytina, Moderní střešní krytina
Rubriky článků