Powered by Smartsupp
Hledám střechu Hledám firmu Hledám radu Vizualizace střechy

Pr články

Společnost SATJAM vydala nový katalog výrobků pro průmyslové stavby

10. 7. 2017

Satjam - realizovaná hala, foto z dronuNový katalog výrobků SATJAM pro průmyslové stavby obsahuje uspořádané rozdělení trapézových profilů podle možného využití na střešní, konstrukční a stěnové trapézy. Zároveň v něm najdete přehledné rozdělení všech produkčních materiálů podle barev a tloušťky. Další výrobky určené pro stavební průmysl jsou zde zastoupeny stěnovými kazetami, fasádními panely, kazetony, konstrukčními profily a také celým sortimentem oblíbených velkoformátových a maloformátových střešních tašek. Katalog si vyžádejte v obchodních střediscích SATJAM nebo si jej stáhněte na www.satjam.cz.

Pod označením SAT40 N zařadila společnost SATJAM do svého sortimentu také jeden z nejprodávanějších trapézových profilů v České republice. SAT40 N dosahuje skvělého poměru ceny, kvality a statických hodnot. Aktuálně pro něj SATJAM ve svém ostravském výrobním závodu nainstaloval novou výrobní linku a nyní probíhá příslušná certifikace. Linka dokáže profilovat plech s tloušťkou od 0,5 do 1 mm a umožňuje profilaci vstupní suroviny v různých povrchových úpravách (polyester, polyuretan, pozink, aluzinek). Profil je k dispozici s volitelnou antikondenzační úpravou a také jako prosvětlovací prvek. Šířka SAT40 N je 1 026 mm, stavební šířka 960 mm, výška 40 mm a maximální délka 12 m.
SAT40N

Obr.: SAT 40N, zdroj: Satjam

Veškeré produkční materiály, ze kterých společnost SATJAM vyrábí, pocházejí od renomovaných světových dodavatelů. Jsou jimi například ocelárny SSAB nebo ArcelorMittal. Pečlivý výběr dodavatelů a vstupních materiálů jsou jednou z mnoha garancí kvality a dlouhé životnosti výrobků SATJAM.
T45P Satjam
Obr.: T45P, zdroj: Satjam
T60P Satjam
Obr.: T60P, zdroj: Satjam
T135P Satjam
Obr.: T135P, zdroj: Satjam

Vedle ocelových produktů se těší velkému nárůstu oblíbenosti také hliníkové velkoformátové střešní tašky. Reprezentovány jsou například produktovou řadou SATJAM Rapid v několika stavebních šířkách a provedeních. Vstupní hliník, přesněji jeho slitinu ALUMAT coby špičkový materiál jakostní třídy EXCELENT, pro SATJAM dodává norská hliníkárna Norsk Hydro.

Zdroj textu:

Satjam

 

Michalská 1032/21
710 00 Ostrava
email: satjam@satjam.cz
web: www.satjam.cz.

 



Štítky: Plech na střechu, Lehká krytina, Moderní střešní krytina
Rubriky článků