Powered by Smartsupp
Hledám střechu Hledám firmu Hledám radu Vizualizace střechy

Pr články

Kompletní střecha od Lindabu bez starostí

7. 2. 2015

logo lindab
LINDAB 
Na Hůrce 1081/6
161 00 Praha 6 Ruzyně
tel: +420 233 107 200
mail: info@lindab.cz

Kompletní střecha od Lindabu bez starostí - a ještě s 20% slevou!

S koncem ledna už řada z nás myslí na jaro. Těm, kdo uvažují o pořízení nové střechy či jejích doplňků již nyní, vychází vstříc Lindab – přední světový výrobce a prodejce střešních a okapových systémů z prvotřídní švédské oceli. Pokud se rozhodnete řešit novou střechu od krytiny až po okapy jako celek, poskytne vám Lindab na vybranou střešní krytinu 20% slevu. Ušetříte peníze - a k tomu se vyhnete problémům, které by vám mohly nastat, kdybyste kombinovali střešní komponenty od různých výrobců.

Obr. 1 až 3: Realizace plechové střešní krytiny Lindab - Topline, ilustrační foto, fotozdroj Lindab

Podrobnosti přidává Pavel Kovanic, obchodní ředitel pro oblast střešních a stěnových systémů Lindab s. r. o.: „Každému zájemci o kompletní střechu Lindab na základě jeho poptávky zpracujeme nabídku na celý systém - to znamená na krytinu šitou na míru právě pro jeho dům s ohledem na klimatické podmínky, v nichž se dům nachází. Dále pak na veškeré doplňky, lemovací prvky i kotvící materiál a samozřejmě na okapový systém v provedení a barvě, která střešní krytinu vhodně doplní. Nabídka platí pro všechny druhy profilovaných střešních krytin Lindab a pro jakoukoli vybranou barvu. A samozřejmě pro nemovitosti všeho druhu – od rodinných domů až po rekreační chalupy.“

 

Střešní krytiny Lindab naleznete zde

Plechové imitace taškových krytin Lindab z Katalogu střešních krytin

Trapézové plechy Lindab z Katalogu střešních krytin

Plechové falcované krytiny Lindab z Katalogu střešních krytin

Okapové systémy Lindab z Katalogu střešních prvků

 

Střechu si obvykle pořizujeme pouze několikrát za život, a je tak pro nás významnou investicí. Proto není dobré hledět pouze na samotnou krytinu a doplňky, ale také na vše, co se střechou souvisí. Střecha od Lindabu – to je osvědčená prvotřídní kvalita a dlouhá životnost, díky níž může Lindab poskytovat záruku až 30 let podle typu vybrané krytiny a povrchové úpravy. Barva, díky možnosti výběru z širokého barevného spektra, dokonale ladí s celým domem. Originální doplňky a okapový systém Lindab Rainline nyní ve dvou řadách – Elite nebo Standard jsou s krytinou vzájemně kompatibilní. V neposlední řadě Lindab poskytuje kompletní servis: od poradenství při nákupu nové střechy přes návrh technického řešení až po montáž prostřednictvím certifikovaných montážních firem. Rady pro novou střechu je možné získat nejen od obchodních zástupců Lindabu po celé České republice, ale i z tepla vašeho domova: Lindab totiž provozuje specializovaný webový portál www.stresniasistent.cz jako bezplatnou a nezávaznou službu pro ty, kdo o pořízení nové střechy uvažují.

 

Další články plechové střešní krytiny naleznete zde

Kategorie Plechové střešní krytiny

 

O mezinárodním koncernu Lindab AB:

Lindab AB má své sídlo ve Švédsku ve městě Grevie. Společnost vznikla v roce 1956 ve švédském Linghultu jako malá klempířská firma. V roce 1984 vstoupil Lindab na švédskou burzu, v roce 1992 také na dánskou. V roce 2006 byla mateřská společnost přejmenována na Lindab International AB. Koncern Lindab působí v současné době na trzích 32 zemí a zaměstnává na 4400 lidí. Je jedním z největších světových designérů, výrobců a prodejců kovových profilů pro stavební účely – ocelových plechů, lehkých střešních krytin, okapových systémů a dalších montážních prvků z tenkostěnné švédské oceli, jakož i potrubních a vzduchotechnických systémů. Tím je schopen poskytovat komplexní systémová řešení pro široké spektrum požadavků. V roce 2013 dosáhl koncern Lindab čistých tržeb ve výši 6,523 miliard švédských korun (tj. zhruba 736 mil. EUR).

www.lindabgroup.com

O společnosti Lindab s. r. o.:

V České republice působí Lindab s.r.o. od roku 1993 v oblasti střešních a stěnových systémů. Ta se specializuje na výrobu a prodej tenkostěnných ocelových plechů, lehkých střešních krytin, okapových systémů, v nichž je lídrem na českém trhu, a také na výrobu systémů zastřešení plochých střech. V roce 1996 přibyla oblast vzduchotechnických systémů. V roce 2003 Lindab otevřel nový výrobní, skladový a administrativní areál v Praze – Ruzyni. Základ podnikání společnosti tvoří jak vývoj, výroba a prodej hotových výrobků, tak poskytování komplexních řešení projektů pod názvem Lindab Stavby. Svým partnerům nabízí nejen kvalitní komponenty, ale i stavební systémy, které tyto komponenty využívají. Poskytuje poradenství, navrhuje koncepci a detaily, specifikuje a nacení potřebný materiál. Dále připraví podrobnou montážní dokumentaci, poskytne orientační i autorizované statické posouzení projektu, zaškolí pracovníky pro samotnou montáž, k níž opět poskytne poradenství a odborný dohled. Disponuje také prvotřídním distribučním systémem díky velkým skladovým zásobám a široké síti prodejců a montérů.

www.lindab.cz

www.lindabstrechy.cz

www.okapyprovas.cz

www.stresniasistent.cz

 

 



Štítky: Střecha zima, Šikmá střecha, Plech na střechu, Lehká krytina
Rubriky článků