Powered by Smartsupp
Hledám střechu Hledám firmu Hledám radu Vizualizace střechy

Pr články

Lindab spouští nový web

23. 7. 2014

logo lindab
LINDAB 
Na Hůrce 1081/6
161 00 Praha 6 Ruzyně
tel: +420 233 107 200
mail: info@lindab.cz


Lindab spouští nový web www.lindab-stavby.cz

Lindab, Klinec - ConstrulineČeská dceřiná společnost mezinárodního koncernu Lindab je v České republice známa zejména jako výrobce a prodejce lehkých střešních krytin z prvotřídní švédské oceli včetně okapových systémů, v nichž je lídrem na českém trhu. Kombinací stavebních komponentů z oceli je však Lindab schopen poskytnout kompletní řešení pro stavby nejrůznějšího druhu. Společnost proto nyní spouští nový web www.lindab-stavby.cz, který je určen nejen pro architekty, projektanty, komerční investory a developery, ale také pro koncové individuální uživatele – například pro ty, kdo si plánují postavit rodinný dům a rozhodují se, jaké nejlepší řešení zvolit.

Petr Hynšt, technický manažer Lindab a specialista na LINDAB STAVBY, k novému webu uvedl: ”Na www.lindab-stavby.cz zájemci najdou skutečně ucelený a přehledně strukturovaný souhrn, jaké stavby je prostřednictvím stavebního systému Lindab Construline možné realizovat. Spektrum je velmi široké: od výstavby rodinných domů přes nástavby na budovách až po realizaci průmyslových a skladových hal. Vedle popisu benefitů systému LINDAB STAVBY a podrobností o našich referenčních projektech dává web také možnost stáhnout si podrobné online katalogy. Jeho prostřednictvím odborníci z Lindabu poskytují i poradenství a možnost vypracování konkrétní nabídky šité na míru jednotlivým zájemcům.”

Vedle webu www.lindab-stavby.cz připravuje Lindab také specializovaný web pro architekty a projektanty www.lindab-designer, který jim poskytne užitečný software. Zájemci mohou nadále využívat i již existující korporátní web www.lindab.cz i weby specializované na střešní systémy: www.lindabstrechy.cz a www.okapyprovas.cz. Jako bezplatný pomocník jak pro zákazníky, tak i pro architekty, projektanty a montážní firmy slouží portál www.stresniasistent.cz, jehož provoz spustil Lindab pro poradenství při výběru střechy minulý rok.

Systém LINDAB STAVBY, jemuž je věnován nový web, má celou řadu výhod. Lze jej charakterizovat třemi přívlastky: ekonomický, ekologický a nízkoenergetický. Jde o stavebnicový systém - výrobu na míru, která nejen šetří náklady, ale vzhledem k minimu odpadu je i velmi ekologická. Další výhodou je variabilita skýtající široké možnosti využití ve stavbách všeho druhu. Důležitá je také rychlost výstavby díky tomu, že probíhá takzvaným suchým procesem bez použití vody, která je běžná například při zdění. Dalšími charakteristickými rysy je nízká hmotnost a úspory energií. Projekty od Lindabu tak bez problémů dosahují parametrů pro nízkoenergetické a pasivní stavby.


O společnosti Lindab s. r. o.:

V České republice působí Lindab s.r.o. od roku 1993 v divizi Profil, která se specializuje na výrobu a prodej tenkostěnných ocelových plechů, lehkých střešních krytin, okapových systémů, v nichž je lídrem na českém trhu, a také na výrobu systémů zastřešení plochých střech. V roce 1996 přibyla divize Vzduchotechnika. V roce 2003 u příležitosti 10. výročí svého působení na českém trhu Lindab otevřel nový výrobní, skladový a administrativní areál v Praze – Ruzyni (další výrobní závod Lindabu je v Hustopečích u Brna). V současné době Lindab v České republice zaměstnává přes 500 lidí. Základ podnikání společnosti tvoří jak vývoj, výroba a prodej hotových výrobků, tak poskytování komplexních řešení projektů pod názvem Lindab Stavby včetně dodání projektu a zajištění montáže. Svým partnerům nabízí nejen kvalitní komponenty, ale i stavební systémy, které tyto komponenty využívají. Poskytuje poradenství, navrhuje koncepci a detaily, specifikuje a nacení potřebný materiál. Dále připraví podrobnou montážní dokumentaci, poskytne orientační i autorizované statické posouzení projektu, zaškolí pracovníky pro samotnou montáž, k níž opět poskytne poradenství a odborný dohled. Disponuje také prvotřídním distribučním systémem díky velkým skladovým zásobám a široké síti prodejců a montérů.

O mezinárodním koncernu Lindab:

Mezinárodní koncern Lindab AB má své sídlo ve Švédsku ve městě Grevie. Společnost vznikla v roce 1956 ve švédském Linghultu jako malá klempířská firma. V roce 1984 vstoupil Lindab na švédskou burzu, v roce 1992 také na dánskou. V roce 2006 byla mateřská společnost přejmenována na Lindab International AB. Koncern Lindab působí v současné době na trzích 32 zemí a zaměstnává na 4400 lidí. Je jedním z největších světových designérů, výrobců a prodejců kovových profilů pro stavební účely – ocelových plechů, lehkých střešních krytin, okapových systémů a dalších montážních prvků z tenkostěnné švédské oceli, jakož i potrubních a vzduchotechnických systémů. Tím je schopen poskytovat komplexní systémová řešení pro široké spektrum požadavků. V roce 2013 dosáhl koncern Lindab čistých tržeb ve výši 6,523 miliard švédských korun (tj. zhruba 736 mil. EUR).

 



Štítky: Lehká krytina, Falcovaná krytina, Falcovaný plech
Rubriky článků