Powered by Smartsupp
Hledám střechu Hledám firmu Hledám radu Vizualizace střechy

Plech na střeše - Plechové krytiny

Rheinzink - NOVÉ PRODUKTOVÉ ŘADY NA BAU 2013

25. 3. 2013

Středem zájmu expozice RHEINZINK na BAU 2013 v Mnichově byla světová premiéra čtyř nových produktových řad.


logo Rheinzink

RHEINZINK ČR s.r.o.
Fügnerova 1511,
290 01 Poděbrady
T: +420 602 177 533
info@rheinzink.cz

 

Rheinzink - nové produktové řady


Známé varianty povrchu, leskle válcovanou a předzvětralou, naleznete nyní v řadě PATINA LINE. Zlatým hřebem této řady je nový RHEINZINK-prePATINA schiefergrau s vysokou stálostí barvy a zdokonalenou ochranou povrchu při zpracování. Řada PROTECT LINE je vybavena transparentní ochranou a byla vyvinuta proto, aby jedinečná optika materiálu zůstala dlouhodobě zachována ve všech klimatických zónách. Radost z barev přináší COLOR LINE. Díky barevné PVDF vrstvě rozšiřuje RHEINZINK tvůrčí možnosti a nabízí téměř neomezenou barevnost, aniž by byly omezeny pozitivní vlastnosti materiálu. RHEINZINK je vhodný také do vnitřních prostor. Materiál z řady INTERIEUR LINE umožňuje nový pohled na tvorbu interiérů i na design nábytku.

Vedle čtyř nových produktových řad se těšil velkému zájmu také design materiálu, který rozšiřuje tvůrčí možnosti využitím děrování, ražení a lisování různých fasádních profilů.

Rheinzink - nové produktové řady



IBU – deklarace produktů pro nové produktové řady

Jako jeden z prvních výrobců stavebních kovů získal RHEINZINK pro své polotovary již od 90. let deklaraci výrobků podle ISO 14025 typ III.

Pro nové produktové řady RHEINZINK-prePATINA, -PROTECT a –INTERIEUR byla vydána deklarace produktů podle EN 15804, vycházející z aktuálních dat týkajících se ekologické bilance materiálů. 17. ledna 2013 byly v rámci BAU na stánku RHEINZINK deklarace produktů (EPD) oficiálně předány.

Rheinzink - nové produktové řady

Produktové řady RHEINZINK-prePATINA, -PROTECT a –INTERIEUR byly po rozsáhlém vyhodnocení celého životního cyklu prohlášeny grémiem institutu pro stavbu a životní prostředí - Institut Bauen und Umwelt e.V. (IBU) podle ISO 14025 typ III a podle nové normy EN 15804 za stavební produkt, šetrný k životnímu prostředí. Tato celoevropsky jedinečná ekologická známka pro stavební produkty umožňuje spolehlivé posouzení relevantních ekologických hodnot podle jejich slučitelnosti se životním prostředím.

Přejete si další informace o novém materiálu? Naši techničtí poradci Vám je rádi poskytnou. Příslušného technického poradce pro Váš region naleznete po zadání PSČ nebo jména Vaší obce zde: kontakt

Přejete si další odborné materiály? Napište si o ně zde: prospekty

Váš RHEINZINK- tým

PS: Rádi bychom na tomto místě poděkovali všem návštěvníkům z České republiky, kteří stánek RHEINZINK navštívili. Těšíme se již na BAU 2015!

Výrobky Rheinzink naleznete zde.

Další články z kategorie plech na střeše najdete zde.


autor:Rheinzink/ KČ



Štítky: Lehká krytina, Titanzinek, Velkoplošná krytina, Vlnitý plech
Rubriky článků