Powered by Smartsupp
Hledám střechu Hledám firmu Hledám radu Vizualizace střechy

Aktuality

Brno čeká na to, až přijdeš!

18. 2. 2019

Stánek krytiny-střechy na veletrh BrnoJiž další rok se zúčastníme Stavebního veletrhu v Brně, který se bude konat od 27. února do 2. března tohoto roku. A rozhodně tam nebudeme sami. Společně s námi budou představovat své produkty dalších 10 seriózních firem v oblasti střech a izolací. S těmito firmami zabereme celkem 18 výstavních ploch, což je nový rekord! Na předešlém veletrhu jsme zabrali jen 12, takže zájem rok od roku stoupá.

Uvažujete o pořízení plechové či plastové krytiny? Sháníte izolaci, ať už klasickou nebo čistě přírodní? Řešíte levné odvětrávání střechy? Nebo snad přemýšlíte o zastřešení terasy či pergoly? Pokud jste odpověděli alespoň jednou ANO, pak je Brno pro Vás dobrá volba.

Stavební veletrh Brno se koná jen jednou ročně a sejdou se zde stovky vystavovatelů z různých zemí světa. Návštěvnost se proto počítá v desítkách tisíc. Najdete zde vše, co jste kdy o stavebnictví chtěli vědět. Každý si tady tedy přijde na své. My budeme nejradši, když zavítáte k nám, ať už jen kvůli tomu, abyste nás pozdravili!

Níže jsou naši spoluvystavovatelé:

Logo Satjam

Společnost působící na českém trhu více než dvaadvacet let. Na trh dodává moderní střešní systémy a klade důraz na funkčnost, kvalitu a přijatelnou cenu. Jejich střešní krytiny získaly v roce 2004 ocenění kvality Czech Made a roku 2018 již po několikáté ocenění Česká kvalita. Výroba je zajištěna ve dvou halách, v Ostravě a Písečné u Jeseníku. Základem všech výrobků společnosti SATJAM je ocelový a hliníkový plech. Satjam každoročně rozšiřuje svoji nabídku o nové střešní krytiny. Firma má po celé České republice bohatou síť prodejců stavebních materiálů a zajišťuje i poradentství pro investory a architekty.

Logo Pama

Česká firma založená v roce 1993 prodává sklolaminátové střešní krytiny nebo sendvičové panely. Zároveň se zde můžete spolehnout na montáž zkušenými řemeslníky, na obsáhlá a ověřená školení a technickou podporu.

Logo Eureko

Plastové střešní krytiny EUREKO nabízí firma Regraplast. Krytiny jsou vyrobeny ze surovin získaných separací odpadních plastů. Ty pocházejí především za automobilového průmyslu. Plasty použité na výrobu krytin sloužily už dříve jako díly autointeriérů, nárazníky nebo například nábytkářské doplňky. EUREKO poskytuje záruku třicet let, výrobky jsou tedy co možná nejlépe ošetřeny proti povětrnostním vlivům.

 

Logo Pema Roofs

PEMA ROOFS s.r.o., to je střecha Gerard. Firma s pětadvacetiletou zkušeností nabízí plechovou krytinu s granulátem ze sopečných kamenů. Ta je zároveň stlačeným ocelovým střešním systémem, jež odolá hurikánu i zemětřesení. Firma se může pochlubit i velmi zajímavou historií, jejím zakladatele je totiž Lou Fisher. Ten vůbec jako první vyrobil ocelovou střešní tašku. Firma Pema Roofs obsadí celkem 5 ploch.

 

Logo chci střechu

Jasný a všeobjímající název firmy odkazuje na tým tesařů, pokrývačů a klempířů, kteří si potrpí na tradici řemesla. Nabízí vám kompletní služby, od prvotního projektu po položení poslední střešní tašky.

Logo Tree Houses

Společnost reaguje na vzrůstající popularitu tradiční střešní palmové krytiny, jež vizuálně zaměníte s pravými listy nebo rákosem. Nabízí tedy syntetické palmové listy, produkt PALMEX. Stojí si za dlouhou trvanlivostí, vysokou kvalitou, a hlavně ekologickým aspektem lepší budoucnosti nás všech. Treehouses pokrývá stavby v autentickém stylu a specializují se na domy v korunách stromů.

Logo Lomanco

Společnost se specializuje na výrobu ventilačních turbín, které provádějí odvětrávání střech bez nutnosti použití elektrické energie, protože pro svou činnost žádnou elektrickou energii nepotřebují. Využívají totiž nejlevnější zdroj energie - přírodní vítr, který je zcela zdarma a hlavně je nevyčerpatelný!

Logo Firma RENESUN Žaluzie

Firma RENESUN Žaluzie byla založena roku 2002. Na veletrhu bude vystavovat pergoly a zastřešení pergol. Zabývá se také oblastí stínící techniky jako jsou žaluzie, rolety, závěsy a záclony. Rovněž se ale zabývá také střešními okny, markýzami a zastřešením teras. Obsadí rovnou 5 ploch.

Logo Termo konopí

Společnost je výhradním distributorem značkové tepelné izolace z technického konopí, TERMO-KONOPÍ®, hliněných stavebních produktů a omítek ProCrea® a dřevovláknitých desek Opti Plan® do České a Slovenské republiky. Firma sídlí v Táboře ve srubu zaizolovaném kompletně jejich přírodní izolací. Na stavebním veletrhu Brno se přihlásila do soutěže Zlatá medaile, která hledá nejlepší exponát výstavy. TERMO-KONOPÍ se rozhodla soutěžit se svou tepelnou izolací TERMO JUTE 100.

Logo Střechy 92

Společnost Střechy 92, s.r.o. patří mezi největší výrobce a dodavatele dřevěných a střešních konstrukcí. Jejich výroba se zaměřuje především na dřevěné příhradové vazníky, střešní vazníky, klasické krovy, dřevěné konstrukce obráběné na CNC stroji a ostatní tesařské konstrukce. Dodávají také dřevěné lepené vazníky a konstrukce z lepeného lamelového dřeva.



Štítky: Stavby, stavebnictví
Rubriky článků