Powered by Smartsupp
Hledám střechu Hledám firmu Hledám radu Vizualizace střechy

PVC fólie Eurotec

PVC Fólie Eurotec GV

    PVC Fólie Eurotec GV

    Výrobce: Eurotec

    Eurotec GV je hydroizolační fólie z měkčeného PVC (PVC-P) vyztužená vložkou ze sklených vláken, která zaručuje výbornou rozměrovou stabilitu. Je odolný UV záření a může být vystaven povětrnostním vlivům.

    Použití

    Je určen k provádění jednovrstvých povlakových krytin plochých střech, především při provádění hydroizolačních povlaků plochých střech se zatěžovací vrstvou a pro celoplošně lepené ploché střešní systémy (detaily, atiky). Výhodně se dá použít i pro skladby inverzních a vegetačních střešních plášťů. Nesmí docházet do přímého styku s látkami obsahující asfalt a pěnový polystyren. Je ho nutné chránit separační vrstvou nejlépe ze syntetických vláken (např. separační geotextilie o plošné hmostnosti 300 g/m2).

    Způsob aplikace

    Hydroizolační fólie Eurotec GV se spojuje svařováním horkým vzduchem nebo topným klínem. Klade se volně pod zatěžovací vrtsvu, příp. celoplošně lepí. S hydroizolačními PVC fóliemi Eurotec lze bez jakýchkoli úpravpracovat, pokud okolní teplota neklesne pod +5°C. Za nižších teplot se již doporučuje hydroizolační fólie před rozvinováním temperovat ve vytápěných prostorách a následně bez zbytečných prodlev aplikovat. Aplikace PVC - P fólií při teplotách pod 0°C se nedoporučuje. Ve výjimečných případech (nutnost oprav) lze fólie svařovat i při teplotách do -5°C. Práce nesmí být prováděny za deště a sněžení.

     

    Technické specifikace

    materiál: Střešní hydroizolační fólie z měkčeného PVC (PVC-P) vyztužená vložkou ze sklených vláken.
    rozměr š. x dl.: 2,05 x 20m; tl. 1,2/1,5/1,8/2,0 mm
    povrchová úprava, barva: Nosná vložka: vyztužená ze sklených vláken; barva: šedá
    spotřeba na 1m2: 1,1m2 fólie / m2 plochy střechy, dle složitosti.
    cena obvyklá za montáž: pokládka fólie - svaření, kotvení, opracování detailů 90 až 130,- Kč/m2 bez DPH dle složitosti střechy, v ceně není obsažena montáž poplastovaného plechu a podkladních vrstev
    minimální sklon střechy: Od 1%
    životnost: 20 až 30 let
    rozteč latí: Pokládka na plný povrch, například bednění nebo beton.
    poznámka: Spojuje se svařováním horkým vzduchem nebo topným klínem. Klade se volně pod zatěžovací vrtsvu, příp. celoplošně lepí. Reakce na oheň třída E

    Ceny

    Název výrobku Cena za 1 ks (s DPH 21%): Cena za 1m2 (s DPH 21%):
    Eurotec GV12, tl. 1,2mm 8 446,00 Kč (10 219,66 Kč) 206,- Kč (249,- Kč)
    Eurotec GV15, tl. 1,5mm 9 225,00 Kč (11 162,25 Kč) 225,- Kč (272,- Kč)


    Podobné produkty
    Rubriky článků