Powered by Smartsupp
Hledám střechu Hledám firmu Hledám radu Vizualizace střechy

Aktuality


Lindab SALES CZ s.r.o.
Na Hůrce 1081/6
Praha 6-Ruzyně

info@lindab.cz
www.lindabstrechy.cz

Okapy Lindab lze vybírat na nové webové stránce

9. 7. 2018

Okapový systém Lindab Rainline je již léta nejprodávanější na českém trhu. Má totiž univerzální využití na různé budovy a hodí se prakticky ke všem typům střech. Společnost Lindab, přední světový designér, výrobce a prodejce střešních krytin z prvotřídní švédské oceli, pro svůj okapový systém vytvořila novou specializovanou webovou stránku. Ta je jednoduchá a uživatelsky velmi pohodlná.

 

„Ať už zájemce hledá okapy k plechové, skládané, nebo třeba i zelené střeše, vše nyní najde přehledně na nové stránce www.lindabokapy.cz. Součástí webu je i poptávkový formulář, po jehož vyplnění naši technici zdarma připraví nezávaznou nabídku a přiloží referenční fotografie, na nichž je vidět, jak mohou okapy dotvořit vzhled domu a podtrhnout design celé budovy,” komentuje Štěpán Lášek, produktový manažer české odnože společnosti Lindab.

Ti, kdo si výběrem  barev na monitoru počítače nejsou jisti a chtěli by vidět barevné vzorky na vlastní oči, mohou prostřednictvím webové stránky www.lindabokapy.cz kontaktovat Lindab napřímo a domluvit si schůzku s obchodním manažerem. Lze si také nechat poslat vzorník široké škály barevných odstínů Rainline.

 

Pro ty, kdo se rozhodnou pro pořízení okapů Lindab přes letní prázdniny, má Lindab bonus v podobě 20% slevy.



Štítky: Okapový systém, Okap materiál
Rubriky článků